Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μετά το SuperCopa… βουρ και για το κύπελλο η Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά το SuperCopa… βουρ και για το κύπελλο η Ρεάλ Μαδρίτης!

Χωρίς να μοχθήσει ιδιαίτερα, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στους «8» του κυπέλλου Ισπανίας και φιγουράρει στη πρώτη θέση των φαβορί για την κατάκτηση - και αυτού - του τίτλου.

21.01.2022 | 13:03

Μπορεί να δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Έλτσε, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης τα κατάφερε. Η «Βασίλισσα» χρειάστηκε την παράταση και ένα γκολ του Αζάρ στο 115 για να πάρει την πρόκριση στους «8» του Copa del Rey. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι από το ξεκίνημα της σεζόν παρουσιάζεται εντυπωσιακά σταθερή. Οι Μαδριλένοι εμφανίζονται προσηλωμένοι στον στόχο σε κάθε τους παιχνίδι ανεξαρτήτου αντιπάλου και διοργάνωσης.

Μπορεί να μην εντυπωσιάζουν πάντα με την απόδοσή τους όμως φροντίζουν να παίρνουν συνεχώς αυτό που θέλουν. Νίκες και προκρίσεις σε κάθε διοργάνωση. Πριν λίγες ημέρες η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε στη Σαουδική Αραβία την κατάκτηση του SuperCopa Ισπανίας. Μια διοργάνωση που βρήκε τους Μαδριλένους αντιμέτωπους με τις Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει από τώρα το τρόπαιο του Copa del Rey

Στον ημιτελικό οι Μαδριλένοι βρήκαν απέναντί τους την Μπαρτσελόνα παίζοντας ακόμη ένα clasico. Επικράτησαν των Καταλανών με 3-2 στην παράταση και πέταξαν στον τελικό εκεί που μια μέρα μετά βρέθηκε με τη σειρά της η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι δεν μπόρεσαν να ανταγωνιστούν την ομάδα του Αντσελότι και μοιραία ηττήθηκαν 2-0. Η πρώτη κούπα του 2022 στην Ισπανία ανήκει εδώ και μερικά 24ωρα στη «Βασίλισσα».

Στο κύπελλο Ισπανίας τώρα η παρέα του Καρίμ Μπενζεμά χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα έχει μετατραπεί ξανά ως το απόλυτο φαβορί. Οι αποκλεισμοί των Μπαρτσελόνα, Σεβίλλης και Ατλέτικο δίνουν τη δυνατότητα στη «Βασίλισσα» να προχωρήσει σε βατά μονοπάτια μέχρι τέλους. Οι μόνες ομάδες θεωρητικά που μπορούν να την κοντράρουν είναι οι Αθλέτικ και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Αναλυτικά οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στο κύπελλο Ισπανίας 

Ρεάλ Μαδρίτης

Βαλένθια

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Μαγιόρκα

Ράγιο Βαγιεκάνο

Ρεάλ Μπέτις

Κάντιθ

Αν η ομάδα του Αντσελότι επιδείξει σοβαρότητα δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version