ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Σουάρες – Γκριεζμάν: Οι δυο «πόλοι» της Ατλέτικο

Οι δυο αστέρες της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπορούν να συνυπάρξουν με αρμονία και αυτό δεν κάνει καθόλου καλό στα αποδυτήρια της ομάδας.

Σουάρες – Γκριεζμάν: Οι δυο «πόλοι» της Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υπομένει την πιο δύσκολη σεζόν της υπό τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Με τους αγώνες της πρωταθλήτριας Ισπανίας στο γήπεδο να αντικατοπτρίζουν μια κατάσταση που χρήζει άμεσης βελτίωσης. Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της La Liga της περασμένης σεζόν, η υπεράσπιση του τροπαίου είναι όνειρο απατηλό πια. Καθώς βρίσκεται 16 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι τελευταίες ημέρες έφεραν πολλαπλές απογοητεύσεις στη μισή Μαδρίτη. Καθώς οι «ροχιμπλάνκος» αποκλείστηκαν τόσο από το Ισπανικό Supercopa όσο και από το Copa del Rey από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Σοσιεδάδ, αντίστοιχα.

Από την άλλη, υπάρχει το Champions League για την Ατλέτικο. Εκεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει στη φάση των «16». Η ομάδα του Σιμεόνε δεν έχει καθόλου καλή φόρμα. Μιας και μετρά μόλις δύο νίκες στους τελευταίους οκτώ αγώνες τους σε όλες τις διοργανώσεις. Στους οποίους έχουν χάσει πέντε ματς!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ατλέτικο

Οι αστέρες της Ατλέτικο δεν την βοηθούν

Εδώ, μιλάμε για μια περίπτωση η οποία δεν επιδέχεται ευθύνες μονάχα από τον προπονητή. Αλλά κι από τους παίκτες. Με τους δυο αστέρες της ομάδας να μην τα πηγαίνουν και τόσο καλά. Μιλάμε για τους Λουίς Σουάρες και Αντουάν Γκριεζμάν. Τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για τον Γκριεζμάν από τότε που επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μια αναφορά της Marca αναφέρει λεπτομερώς ότι τα αποδυτήρια είναι λιγότερο από αρμονικά και ο Γάλλος έχει μερίδιο ευθύνης. Με μια σειρά από διαφορετικές κλίκες που σχηματίζονται με παίκτες να μην βοηθούν καθόλου την κατάσταση.

Η Marca αναφέρει επίσης πως άνοιξαν πολλές ρήξεις με την ομάδα. Και πως αυτά αποτελούν συνέπεια σε μεγάλο βαθμό από δυο παίκτες που εντάχθηκαν στον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι. Του Ροντρίγκο ντε Πολ και του Γκριεζμάν.

Ο Σουάρες έχει περάσει πάνω από δύο μήνες χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα και δεν βγάζει πλέον την περσινή σιγουριά. Υποστηρίζεται ότι ο Ντε Πολ βοήθησε να χωρίσει τον Σουάρες από τους υπόλοιπους στην ομάδα. Οι δυο τους είναι στενοί φίλοι μέσω του Λιονέλ Μέσι, με τον Σουάρες να λέγεται πλέον ότι δεν μιλάει και τόσο με τους άλλους συμπαίκτες του.

Η κατάσταση του Γκριεζμάν είναι διαφορετική. Ο Γάλλος φορ είχε πολλές μακροχρόνιες φιλίες στα αποδυτήρια από την πρώτη του θητεία στο κλαμπ, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού Κόκε. Ωστόσο, η επιστροφή του προκάλεσε προβλήματα μεταξύ άλλων και με τη χρησιμοποίηση του Ανχέλ Κορέα. Ο τελευταίος παίζει συνήθως ως επιθετικός, αλλά με τον «Γκριζού» στην ενδεκάδα, αγωνιζόταν ως εξτρέμ, κάτι που δεν του ταιριάζει και τόσο. Ο Κορέα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και σεβαστά πρόσωπα στην ομάδα του Σιμεόνε και η αλλαγή του ρόλου του οδήγησε ορισμένους παίκτες να αμφισβητήσουν την επιλογή.

Οι κλίκες της Ατλέτικο

Τέλος, γίνεται αναφορά στις παρέες που έχουν διαμορφωθεί στα αποδυτήρια και το προπονητικό κέντρο. Λέγεται πως οι εθνικότητες των παικτών είναι κύριο χαρακτηριστικό, με τους Βαλκάνιους, Όμπλακ, Σάβιτς και Βρσάλικο να είναι πιο πολύ μαζί. Επίσης, έχουμε μια πιο μεγάλη παρέα, με τους πορτογαλόφωνους. Ο λόγος για τους Λόντι, Ζοάο Φέλιξ, Φελίπε και Κούνια. Ενώ, σε αυτούς προστίθενται κι οι Καράσκο και Λεμάρ όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ