ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Οι πέντε επιλογές του Ντεμπελέ για το μέλλον του!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι και αναμένεται να έχει αρκετούς «μνηστήρες» για τη συνέχεια της καριέρας του.

Οι πέντε επιλογές του Ντεμπελέ για το μέλλον του!

Η περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ είναι από τις πιο… περίεργες των τελευταίων ετών στην Μπαρτσελόνα. Όταν αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Ντόρτμουντ, στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» πίστεψαν ότι βρήκαν τον αντικαταστάτη του Νέϊμάρ. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, έδωσαν χωρίς δεύτερη σκέψη πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του. Ωστόσο, ο Γάλλος άσος δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να δικαιολογήσει τα χρήματα αυτά. Οι ουκ ολίγοι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν και ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του δεν του επέτρεψαν να αναδείξει το ταλέντο του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μόνη εξαίρεση η περσινή σεζόν του Ντεμπελέ, όπου υπό τον Ρόναλντ Κούμαν «έγραψε» καλούς αριθμούς (11 γκολ και 5 ασίστ σε 44 ματς). Φέτος, όμως, ο Γάλλος άσος ταλαιπωρήθηκε ξανά από τραυματισμούς, με το μέλλον του να είναι αυτό που είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ένα τεράστιο «σίριαλ» στήθηκε γύρω από την ανανέωση του, το οποίο ολοκληρώθηκε με το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του και την διαφαινόμενη αποχώρηση του το καλοκαίρι. Πλέον ο ίδιος καλείται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η «Marca» παρουσίασε τις πέντε βασικές επιλογές του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ντεμπελέ

Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία οι επιλογές του Ντεμπελέ

Πρώτη στη λίστα των επιλογών του Ντεμπελέ είναι η Τσέλσι. Ο προπονητής της, Τόμας Τούχελ γνωρίζει καλά τον Γάλλο άσο από την κοινή τους θητεία στην Ντόρτμουντ. Κάτι που σημαίνει πως ξέρει πως να τον διαχειριστεί κατάλληλα. Ωστόσο, το στυλ παιχνιδιού των «μπλε», όπως τονίζει το ισπανικό Μέσο, δύσκολα θα ταιριάξει σε αυτόν. Φυσικά, ο 24χρονος άσος έχει ακόμα δύο επιλογές από την Premier League. Η δεύτερη του είναι η Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες», μετά την εξαγορά τους από τους Σαουδάραβες τον Οκτώβριο έχουν ουκ ολίγα χρήματα να διαθέσουν. Το πρόβλημα τους, όμως, είναι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας αυτή τη στιγμή και το γεγονός ότι παλεύει να σώσει την κατηγορία.

Τελευταία αγγλική επιλογή του φέρεται να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που μπήκε τελευταία στο «χορό». Οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρονται να παρακολουθούν καιρό την περίπτωση του Ντεμπελέ, αλλά οι πολλές λύσεις στην επίθεση τους μειώνουν τις πιθανότητες κίνησης. Από εκεί και πέρα πολύ δυνατά στο… κόλπο απόκτησης του Γάλλου άσου έχει μπει η Γιουβέντους. Η «γηραιά κυρία» αναζητά λύσεις στην επίθεση της, μετά και τον τραυματισμό του Κιέζα, αφού σίγουρα θα χρειαστεί ξανά χρόνο προσαρμογής τη νέα σεζόν. Την ίδια στιγμή, όμως, υπάρχουν αρκετοί προβληματισμοί για τον χαρακτήρα του νεαρού εξτρέμ. Παράλληλα, και η ανανέωση του Ντιμπάλα ενδέχεται να λειτουργήσει εναντίον του.

Τέλος, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αυτή που έχει εκφράσει επίσης ενδιαφέρον για τον Ντεμπελέ. Οι Παριζιάνοι θέλουν να επαναπατρίσουν τον Γάλλο άσο, αλλά η περίπτωση του σχετίζεται με αυτή του Κίλιαν Μπαπέ. Αν ο νεαρός αστέρας αποχωρήσει το καλοκαίρι, τότε αναμένεται να γίνει κίνηση για τον νυν παίκτη της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, αν αυτό δεν συμβεί, τότε ο Ντεμπελέ περνάει σε δεύτερη μοίρα για την Παρί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ