Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Τέλειωσε» τον Ράμσεϊ ο Αλέγκρι, άμεσα ελεύθερος!
Γιουβέντους

«Τέλειωσε» τον Ράμσεϊ ο Αλέγκρι, άμεσα ελεύθερος!

Δια στόματος Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Άαρον Ράμσεϊ έμεινε εκτός πλάνων και θα είναι σύντομα ελεύθερος!

22.01.2022 | 14:49

Πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ο Άαρον Ράμσεϊ θα βρίσκεται χωρίς ομάδα. Όπως ανέφερε ο προπονητής του στη Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Ουαλός μέσος θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Και ήδη ομάδες της Premier League τρίβουν τα χέρια τους…

«Δεν αποτελεί μέλος της Γιουβέντους ο Ράμσεϊ»

Την οριστική επιβεβαίωση πως ο Άαρον Ράμσεϊ θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τη Γιουβέντους έδωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τη Μίλαν, ο Ιταλός τεχνικός «τελείωσε» και δημόσια τον 31χρονο ποδοσφαιριστή. «Ο Άαρον δεν βρίσκεται με την ομάδα και θα αποχωρήσει άμεσα από τον σύλλογο». Τόσο λιτά, ο Αλέγκρι έδειξε την πόρτα της εξόδου στον έμπειρο μέσο, ο οποίος… δεν τα βάφει μαύρα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η επιστροφή του στην Αγγλία και την Premier League. Το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του Βρετανού είναι μεγάλο και αρκετές ομάδες θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Μεγαλύτερο φαβορί εμφανίζεται η Κρίσταλ Πάλας, μιας και οι δηλώσεις του Βιεϊρά για τον ίδιο είναι… άκρως κολακευτικές.

Στη Γιουβέντους, ο Ράμσεϊ δεν κατάφερε ποτέ να εντυπωσιάσει. Παρότι η μετακίνηση του ήταν χωρίς κόστος, ο μισθός του Ουαλού ήταν ένας από τους βαρύτερους της ομάδας. Αγωνιστικά όμως, η παρουσία του δεν ήταν ανάλογη, χάνοντας πολλά παιχνίδια τόσο από τραυματισμούς όσο και από απλή επιλογή του κάθε προπονητή. Φέτος, με μόλις 112 λεπτά αγωνιστικής παρουσίας, ήταν δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει παρελθόν από τη Γιουβέντους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version