ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Έλτσε έκανε «x»αλάστρα στα μεγαλεπήβολα σχέδια της Ρεάλ (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε τεράστια ευκαιρία να εδραιωθεί στο κορυφή της βαθμολογίας μετά από την απρόσμενη ισοπαλία με την Έλτσε με 2-2.

Η Έλτσε έκανε «x»αλάστρα στα μεγαλεπήβολα σχέδια της Ρεάλ (vid)

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε την Έλτσε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Η Ρεάλ Μαδρίτης στραβοπάτησε κόντρα στην Έλτσε αλλά με βάση την εξέλιξη του σκορ μπορεί να νιώθει ανακουφισμένη για το βαθμό της ισοπαλίας. Παρόλο που οι Μαδριλένοι ήταν η πιο επικίνδυνη ομάδα στο χορτάρι, έχανε με 2-0 μέχρι το 80ο λεπτό. Ωστόσο, έβγαλε χαρακτήρα στο τέλος και κατάφερε να διασώσει το βαθμό.

Έτσι, έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην κορυφή, φτάνοντας το +4 από τη 2η Σεβίλλη.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Έλτσε μπήκε με θαρραλέο τρόπο στο παιχνίδι και έδειξε από την αρχή την πρόθεση της να πιέσει σε όλο το γήπεδο. Αυτή η τακτική φυσικά, εμπεριείχε τεράστιο ρίσκο κόντρα στη μία με τεράστια ταχύτητα, που είναι ιδιαίτερα ικανή στο γρήγορο τρανζίσιον.

Παρόλα αυτά, η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε για τη Ρεάλ μετά από ένα γέμισμα. Ο Μπενζεμά κοντρόλαρε άψογα τη μπάλα αλλά ο Μπαντία απέκρουσε το σουτ. Η «βασίλισσα» έβρισκε πολλούς χώρους μπροστά και με τον Βινίσιους δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα από τα αριστερά.

Από μία προσπάθεια του Βραζιλιάνου, μάλιστα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 33ο λεπτό. Ωστόσο, ο Καρίμ Μπενζεμά που ανέλαβε την εκτέλεση σούταρε ψηλά άουτ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Η «βασίλισσα» δημιουργούσε ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσε να κερδίσει τον Μπαντία.

Η Έλτσε τιμώρησε τη Ρεάλ για την αστοχία της στο 43ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από σέντρα του Φιντέλ στην καρδιά της άμυνας, ο αφύλαχτος Μπογέ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Οι Μαδριλένοι επιχείρησαν να απαντήσουν άμεσα με τη συνεργασία του Μπενζεμά και του Μεντί αλλά το πλασέ του τελευταίο πέρασε λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μπαντία απέκρουσε εντυπωσιακά το απευθείας φάουλ του Κρος. Έτσι, η Έλτσε πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με 1-0.

Γλίτωσε την ήττα στα χασομέρια

Στο 2ο 45λεπτο, η Ρεάλ είχε να αντιμετωπίσει μία πιο αμυντικογενής Έλτσε. Αυτό, βέβαια, δεν τη διευκόλυνε, με αποτέλεσμα να απειλεί πολύ λιγότερο σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Ο τραυματισμός του Μπενζεμά νωρίς στην επανάληψη έκανε ακόμα χειρότερη την κατάσταση.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 71ο λεπτό μετά από γρήγορα κυκλοφορία της μπάλας σε κοντινές αποστάσεις. Ωστόσο, ο Βινίσους δεν κατάφερε να βρει εστία με το τελείωμά του.

Αντί, όμως, να γίνει το 1-1 έγινε το 2-0 στην 2η ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο ματς. Συγκεκριμένα στο 76ο λεπτό, Πέρε Μίγια βρήκε λίγο χώρο από τα δεξιά και με άψογο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε να έχει σφυγμό στο 82ο λεπτό. Ειδικότερα, κέρδισε 2ο πέναλτι μέσα στο ματς και αυτή τη φορά ο Μόντριτς δε λάθεψε και μείωσε σε 2-1. Αυτό το γκολ αποδείχτηκε κρίσιμο, καθώς ακολούθησε η ισοφάριση του Μιλιτάο. Ο Βραζιλιάνος μετά από σέντρα του Βινίσιους, διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με κεφαλιά στα χασομέρα της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ