ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Μίλαν και Γιουβέντους… για γέλια και για κλάματα!

Ντέρμπι... σούπα στο «Σαν Σίρο» (0-0)! Η Μίλαν πέταξε ξανά βαθμούς για το πρωτάθλημα, η Γιουβέντους δεν μπορούσε να κάνει ούτε τα βασικά και η Ίντερ... γελάει.

Μίλαν και Γιουβέντους… για γέλια και για κλάματα!

Να χαρούν ή να κλάψουν από το μεταξύ τους 0-0 Μίλαν και Γιουβέντους; Οι «ροσονέρι» αν και είχαν την υπεροχή –ειδικά στο δεύτερο μέρος- δεν κατάφεραν να κερδίσουν ίσως τη χειρότερη «Γηραία Κυρία» που κατέβηκε στο «Σαν Σίρο». Μοιραία έμειναν πλέον στο -4 από την πρωτοπόρο Ίντερ, με τους «νερατζούρι» να έχουν και ματς λιγότερο. «Γυρίζει» άραγε αυτή η μάχη για το πρωτάθλημα…; Από την άλλη, η ομάδα του Αλέγκρι είχε τον πιο παθητικό λόγο των τελευταίων χρόνων στο «σπίτι» της αντιπάλου της. Δεν έκανε σχεδόν το παραμικρό στο δεύτερο 45λεπτο και έδειξε παρά το μέγεθός της να αρκείται στο βαθμό της ισοπαλίας…. Που την διατηρεί στο -1 από τις θέσεις του Champions League –αν και η Αταλάντα έχει ματς λιγότερο.

Το ματς

Είχε ρυθμό το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά. Είχε τέμπο. Είχε πάθος. Είχε και πολλά φάουλ που σταματούσαν τη ροή. Η Γιουβέντους έδειχνε ελαφρώς πιο απειλητική με τον Κουαδράδο, αλλά όσο περνούσε η ώρα, η Μίλαν ανέβαζε στροφές. Μπορεί να έχασε τον Ζλάταν με τραυματισμό νωρίς, αλλά… παραλίγο ο Λεάο να ανοίξει το σκορ, με τον Σέζνι να του λέει «όχι» στο 20’. Όσο περνούσε η ώρα, το παιχνίδι… χαλούσε. Ντιμπάλα και Μοράτα ήταν εξαφανισμένοι, ενώ Μεσίας και Λεάο έμοιαζαν οι βασικές πηγές κινδύνων για την εστία της «Γηραίας Κυρίας». Μέτριο πολύ το θέαμα, χωρίς μεγάλες φάσεις και το 0-0 του ημιχρόνου μάλλον να αποτυπώνει αυτό που βλέπαμε. Με τους παίκτες της Μίλαν απλώς να προσπαθούν να προκαλέσουν ρήγματα με μακρινά –ανεπιτυχή- σουτ…

Μετά το πρώτο «αναγνωριστικό» δεκάλεπτο στην επανάληψη, η Μίλαν ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έβγαζε πάθος, έμοιαζε να το θέλει περισσότερο. Να το ψάχνει περισσότερο. Τεό Ερνάντες και Ζιρού είχαν καλές στιγμές λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, αλλά δίχως πραγματικά ο Σέζνι να αισθανθεί απειλή. Η Γιουβέντους είχε περιοριστεί σε εντελώς παθητικό ρόλο. Σχεδόν μόνιμα πίσω από το κέντρο για να κρατήσει το 0-0. Και ενδεχομένως να το κράτησε και πιο εύκολα από όσο θα περίμενε. Διότι στο τελευταίο τέταρτο η Μίλαν έχασε και την… όποια επιθετικότητα είχε νωρίτερα. Χωρίς να μπορεί να κάνει συνεργασίες, χωρίς να μπορεί να φτιάξει φάσεις. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε μέσα σε απόλυτη… μετριότητα και ένα 0-0 που γράφτηκε χωρίς καν κάποια μεγάλη ευκαιρία…

Φάσεις από το Μίλαν-Γιουβέντους

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ