Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο capitano της Νάπολι έφτασε τον «θεό» της (pic)
Νάπολι

Ο capitano της Νάπολι έφτασε τον «θεό» της (pic)

Ο Λορένζο Ινσίνιε σημείωσε το 115ο γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι φτάνοντας τον αείμνηστο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

23.01.2022 | 17:34

Η Νάπολι δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο παιχνίδι με τη νεοφώτιστη Σαλερνιτάνα. Αν και εκείνη βρήκε δρόμο για την ισοφάριση σε 1-1, έπειτα παραδόθηκε στις ορέξεις των «παρτενοπέι». Πέραν τούτου, η είδηση είναι ότι ο Λορένζο Ινσίνιε έχει πια ίδιο αριθμό τερμάτων με έναν θρύλο του ποδοσφαίρου.

Για την ακρίβεια ο αρχηγός της Νάπολι έχει πια 115 γκολ με τη φανέλα της Όσα σκόραρε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στη θητεία του στον ιταλικό σύλλογο. Λίγους μήνες προτού αποχωρήσει από τους Ναπολιτάνους για το ΜLS, ο Ινσίνιε πρόλαβε να ισοφαρίσει τον αείμνηστο Αργεντινό μύθο. Διαμορφώνοντας με πέναλτι το 4-1 στο γήπεδο που φέρει το όνομα του Μαραντόνα. Αν μη τι άλλο αναμένουμε να τον ξεπεράσει σύντομα.

Πλέον οι δυο τους είναι στην τρίτη θέση των σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι. Πρώτος είναι ο Ντρις Μέρτενς με 144 τέρματα, με τον Μάρεκ Χάμσικ να ακολουθεί με 121. Ο Μέρτενς να αναφέρουμε ότι σκόραρε κι αυτός με πέναλτι στο παιχνίδι με τη Σαλερνιτάνα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version