ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ζλάταν: «Στη Γαλλία με έλεγαν αλαζόνα»

Δηλώσεις στη γαλλική εφημερίδα "L' Equipe" έκανε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι στη Γαλλία τον θεωρούσαν αλαζόνα.

Ζλάταν: «Στη Γαλλία με έλεγαν αλαζόνα»

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, προχώρησε σε ορισμένες αποκαλύψεις. Ο 40χρονος Σουηδός επιθετικός έκανε δηλώσεις στην “Equipe”. Μίλησε ιδιαίτερα για το καλωσόρισμα που του επιφύλαξε η Γαλλία, την ιστορία του στην Παρί Σεν Ζερμέν και τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο διάσημος επιθετικός επέστρεψε στη Μίλαν τον Ιανουάριο του 2020 μετά την θητεία του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Κι εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο παρά τα 40 του χρόνια. Ο Σουηδός σέντερ φορ, μετρά εφέτος 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους «ροσονέρι», ενώ έχει σκοράρει οκτώ φορές κι έχει «μοιράσει» τέσσερις ασίστ.

Και το βιβλίο του με τίτλο «Αδρεναλίνη», όπου ανατρέχει στα σημαντικότερα σημεία της καριέρας του, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Amazon.com: Adrenalina: My untold story (Italian Edition) eBook :  Ibrahimović, Zlatan: Kindle Store

Οι δηλώσεις του Ζλάταν:

Ο Ζλάταν δεν έκρυψε τα λόγια του, όπως συνηθίζει άλλωστε: «Απλώς λέω ότι οι Γάλλοι φημίζονται για την αλαζονεία τους. Και έλεγαν εμένα, αλαζονικό. Οπότε λέω, ότι έπρεπε να είναι υπερήφανοι, γιατί εκπροσώπησα τέλεια την Γαλλία. Καλύτερα από τους ίδιους τους Γάλλους ίσως. Αλλά είναι φυσιολογικό, υπάρχει ο Ιμπραΐμοβιτς που έρχεται στην ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν, με αυτόν τον χαρακτήρα, με τα χρήματα που κερδίζει και μιλάει όπως μιλάει. Αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Αυτό που δεν θέλω, είναι να με επικρίνουν σε προσωπικό επίπεδο. Μπορείτε να με κρίνετε μόνο ως επαγγελματία. Στην Γαλλία πλήρωσα περισσότερους φόρους από όλους, οπότε οι Γάλλοι θα έπρεπε να ήταν χαρούμενοι που με είχαν. Θα μπορούσα να γίνω άμεσα αθλητικός διευθυντής στην ομάδα!

Όμως, εγώ αποφασίζω, δεν με καλούν αυτοί. Όταν θέλω να πάω, πηγαίνω. Για να κερδίσεις τα μεγάλα ματς, τους τίτλους, σου λένε συνέχεια ότι πρέπει να υπερβάλεις εαυτόν. Αλλά στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν ισχύει αυτό. Διαθέτει τόσους πολλούς μεγάλους πρωταθλητές στο εργατικό δυναμικό της, που είναι ήσυχοι, άνετοι. Δεν είναι καλά ο Νεϊμάρ; Φτάνει που είναι καλά ο Μέσι. Δεν είναι καλά ο Μέσι; Φτάνει που ο Μπαπέ είναι καλός. Κάθε παίκτης μπορεί να κάνει την διαφορά μόνος του».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ