ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

«Ζωντανή» για τον τίτλο ακόμα και με… άγχος η Λίβερπουλ! (vid)

Η Λίβερπουλ τα βρήκε... σκούρα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, αλλά έφυγε μ' ένα σημαντικό «διπλό» (3-1) και πλησίασε λίγο ακόμα την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

«Ζωντανή» για τον τίτλο ακόμα και με… άγχος η Λίβερπουλ! (vid)

Η ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Σαουθάμπτον έδωσε την ευκαιρία στη Λίβερπουλ να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Οι «κόκκινοι»… ζορίστηκαν αρκετά στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας για να το πετύχουν, αλλά τελικά τα κατάφεραν. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ πέρασε από το Λονδίνο (3-1) πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ και μείωσε τη διαφορά από τους «πολίτες» στους εννιά βαθμούς. Πάλεψαν οι «αετοί» που έχασαν αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν το ματς στο 1-2. Αρκετά αυστηρό το πέναλτι για το τρίτο γκολ της Λίβερπουλ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Μαγικό» μισάωρο της Λίβερπουλ και παραλίγο… τραγωδία στο τέλος

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο ματς με σκοπό να «καθαρίσει» και προηγήθηκε μόλις στο 8′. Από εκτέλεση κόρνερ του Ρόμπερτσον ο Φαν Ντάικ σηκώθηκε ανενόχλητος στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0! Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «κόκκινοι» πλησίασαν και σε δεύτερο γκολ. Ξανά από σέντρα του Ρόμπερτσον, ο Τσάμπερλεϊν σούταρε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και στο 25′ μετά από γύρισμα του Σκωτσέζου ο Φαμπίνιο πλάσαρε πάνω από το δοκάρι.

Ό,τι δεν πέτυχε ο Βραζιλιάνος, όμως, το κατάφερε ο Τσάμπερλεϊν επτά λεπτά αργότερα. Η Λίβερπουλ βγήκε γρήγορα στην κόντρα και ο Ρόμπερτσον με ωραία μπαλιά τον Άγγλο που με ωραίο κοντρόλ και πλασέ έκανε το 2-0! Η Πάλας, πάντως, δεν το έβαλε κάτω και πίεσε για τη μείωση του σκορ, φτάνοντας πολύ κοντά στο 39′. Ο Μάτιπ έκανε τραγικό λάθος, ο Ολίσε το έκλεψε την μπάλα και βγήκε απέναντι από τον Άλισον, που τον νίκησε στο τετ-α-τετ. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα οι «αετοί» έφτασαν ακόμα πιο κοντά. Μετά από νέο λάθος της άμυνας ο Ματέτα βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Βραζιλιάνο πορτιέρε, τον πέρασε και πλάσαρε, με τον Μάτιπ να σώζει πάνω στη γραμμή.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λίβερπουλ

Την άγχωσε η Πάλας, τη «λύτρωσε» ο Φαμπίνιο

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Πάλας απείλησε ξανά με τον Γκάλαχερ να μη βρίσκει καλά την μπάλα μπροστά από την εστία από γύρισμα του Ολίσε στο 46′. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Άλισον έκανε εντυπωσιακό μπλοκάρισμα στο τακουνάκι του Έντουαρντ από το ένα μέτρο. Η Λίβερπουλ απάντησε στις ευκαιρίες στο 53′, με τον Χέντερσον να κάνει ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. Ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν τη μείωση στο σκορ. Ο Σλουπ έβγαλε την κάθετη στον Ματετά κι αυτός γύρισε στον Έντουαρντ που προ κενής εστίας μείωσε σε 2-1!

Η Πάλας συνέχισε να πιέζει και το μακρινό σουτ του Άντερσεν στο 57′ πέρασε λίγο άουτ. Ο ρυθμός έπεσε αρκετά, αλλά οι γηπεδούχοι δεν έπαψαν να προσπαθούν και πλησίασαν στην ισοφάριση στο 83′. Από μπαλιά του Γκάλαχερ ο Ολίσε πήγε να κρεμάσει τον Άλισον, με τον Βραζιλιάνο να διώχνει τελευταία στιγμή. Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα ήταν η Λίβεπρουλ αυτή που βρήκε το γκολ. Από εκπληκτική μπαλιά του Αλεξάντερ-Άρνολντ ο Ζότα βγήκε απέναντι από τον Γκουαίτα, που τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι, σε μια αρκετά αυστηρή απόφαση. Ο Φαμπίνιο ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα κι έκανε το 3-1!

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, με τους «φιλοξενούμενους» να παίρνουν τελικά το τρίποντο. Η Λίβερπουλ με τη νίκη αυτή έφτασε τους 48 βαθμούς σε 22 παιχνίδια και μείωσε στους εννιά βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη η Κρίσταλ Πάλας έμεινε στους 24 βαθμούς σε 22 ματς και την 13η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Κρίσταλ Πάλας (Πατρίκ Βιεϊρά): Γκουαίτα, Γουόρντ, Άντερσεν, Γκουέχι, Μίτσελ, Χιουζ (77′ Αγιού), Γκάλαχερ, Σλουπ, Ολίσε, Έντουαρντ (68′ Έζε), Ματετά (77′ Μπεντέκε).

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (91′ Γκόμεζ), Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τζόουνς, Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν (60′ Μιναμίνο), Ζότα, Φιρμίνο (90′ Μίλνερ).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ