ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αυτόν… θέλει προπονητή στη Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο!

Στα αγγλικά ΜΜΕ φαίνεται πως αποκαλύφθηκε ο... εκλεκτός του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη λίστα με τους 4 υποψήφιους.

Αυτόν… θέλει προπονητή στη Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο!

Μέσα στην ημέρα αποκαλύφθηκε σχεδόν σε όλες τις αγγλικές ιστοσελίδες η λίστα με τους τέσσερις υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έρικ Τεν Χαγκ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, Λουίς Ενρίκε και Χούλεν Λοπετέγκι. Όλοι τους αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε άλλη ομάδα. Άγιαξ, Παρί Σεν Ζερμέν, εθνική Ισπανίας και Σεβίλλη. Όλοι θεωρείται πως έχουν περισσότερες πιθανότητες, άλλοι λιγότερο.

Σε κάθε μεγάλη ομάδα, σε κάθε σπορ, όπου υπάρχει ένας σούπερ σταρ επιπέδου Κριστιάνο Ρονάλντο, σχεδόν πάντα ζητείται η γνώμη αυτού του ποδοσφαιριστή. Συμβαίνει παντού. Η διοίκηση να θέλει να ακούσει τα «θέλω» ενός τέτοιου παίκτη για τον άνθρωπο που θα κάθεται στην άκρη του πάγκου. Να δει τι γνώμη έχει, πώς βλέπει την υπόθεση. Έτσι κι εδώ, ο CR7 φέρεται να έχει ενημερωθεί για τη λίστα με την τετράδα. Και σύμφωνα με την Mirror έχει ήδη αποκαλύψει στους ανθρώπους του συλλόγου ποιον θα ήθελε να αποκαλεί προπονητή του από το καλοκαίρι…

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Και το όνομα αυτού… Λουίς Ενρίκε! Ο Κριστιάνο φαίνεται πως έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ισπανό κόουτς, ο οποίος αυτή τη στιγμή εργάζεται στη «φούριας ρόχας». Και τον έχει υποδείξει στη διοίκηση της Γιουνάιτεντ ως τον καταλληλότερο για την αναγέννηση της ομάδας. Για να κάνει βήματα μπροστά. Να διεκδικήσει τίτλους. Αυτός που ήταν και ο στόχος του Πορτογάλου όταν επέστρεφε στο «Ολντ Τράφορντ». Ο 36χρονος έχει βρεθεί αντίπαλος με τον Λουίς Ενρίκε. Το 2014-15 όταν βρισκόταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με την οποία κατέκτησε το τρεμπλ τότε. Και φαίνεται πως από τότε «γεννήθηκε» αυτή η εκτίμηση προς το πρόσωπο του 51χρονου, πια, κόουτς. Κριστιάνο

Βέβαια, ακόμη κι αν θεωρήσουμε πως η γνώμη του Κριστιάνο Ρονάλντο ισχύει και έχει βαρύτητα, δεν σημαίνει πως θα ακολουθηθεί «πιστά» από τη διοίκηση. Διότι λέγεται πως στους διοικούντες την Γιουνάιτεντ τα… φαβορί είναι Τεν Χαγκ και Ποκετίνο. Διότι εκτιμούν το έργο τους και αυτό που έχουν δείξει σε Άγιαξ και Τότεναμ αντίστοιχα. Δεδομένα, πάντως, το θέμα προπονητή δουλεύεται ενεργά αυτή την περίοδο στους «κόκκινους διαβόλους», καθώς δεν θέλουν να μπουν από νωρίς σε σωστό δρόμο για τη νέα σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ