ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θέλει μεταγραφές, αλλά δεν… μπορεί!

Η Μπαρτσελόνα θέλει να αποκτήσει άμεσα επιθετικό κι αριστερό μπακ, αλλά λειτουργεί κόντρα στο χρόνο, αφού δεν έχει χρήματα για τις κινήσεις αυτές.

Η Μπαρτσελόνα θέλει μεταγραφές, αλλά δεν… μπορεί!

Όπως η περσινή έτσι και η φετινή σεζόν εξελίσσονται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Μπαρτσελόνα. Κι αν πέρσι οι «μπλαουγκράνα» τερμάτισαν τουλάχιστον τρίτοι στη La Liga και πήραν το Κύπελλο Ισπανίας, τα πράγματα φέτος είναι ακόμα χειρότερα. Κάτι που γίνεται αντιληπτό από το γεγονός ότι ήδη βρίσκονται εκτός Champions League, αλλά και Κυπέλλου Ισπανίας, ενώ έχασαν και το Σούπερ Καπ. Την ίδια στιγμή βρίσκονται στην 5η θέση της La Liga και στο -15 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, με ματς λιγότερο. Πάντως, οι Καταλανοί έχουν κάποια πράγματα για τα οποία ελπίζουν μελλοντικά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πρώτα πρώτα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα από τον Τσάβι έφερε έναν άλλον «αέρα». Πολλά νέα παιδιά έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους και βρίσκουν ρόλο και χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» γνωρίζουν πολύ καλά πως το ρόστερ τους χρειάζεται άμεση ενίσχυση. Μάλιστα, σύμφωνα με την «AS» έχουν καταλήξει πως πρέπει να αποκτηθούν άμεσα ένας επιθετικός κι ένα αριστερό μπακ. Την ίδια στιγμή, όμως, οι Καταλανοί «παίζουν» ενάντιο στο χρόνο, αφού στις 31 Ιανουαρίου κλείνει το μεταγραφικό «παράθυρο» και δεν έχουν χρήματα για να κάνουν κινήσεις.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Τσάβι Μπαρτσελόνα

Οι στόχοι και οι παίκτες που θέλει να… ξεφορτωθεί η Μπαρτσελόνα

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, η Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή αναζητά πόρους για την ενίσχυση της. Πρώτο της μέλημα, φυσικά, είναι η άμεση πώληση του Ουσμάν Ντεμπελέ, που δεν δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης. Ο Τσάβι τον έθεσε εκτός ομάδας, αλλά η κατάσταση του είναι ιδιαίτερα περίπλοκη, αφού ο ίδιος δεν «ψήνεται» να αποχωρήσει τώρα, αλλά το καλοκαίρι ως ελεύθερος. Την ίδια στιγμή οι «μπλαουγκράνα» σκέφτονται να βγάλουν κι άλλους παίκτες στο.. σφυρί. Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τους Ντεστ και Ντεπάι, ενώ χρήματα μπορούν να εξοικονομηθούν από την ανανέωση του Σέρτζι Ρομπέρτο με μειωμένες απολαβές.

Την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ήδη τους στόχους της. Όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, οι Καταλανοί θέλουν έναν παίκτη ικανό να προσφέρει άμεσα, ως δεύτερος πίσω από τον Τζόρντι Άλμπα. Έτσι έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Νίκολας Ταλιαφίκο του Άγιαξ. Ο Αργεντινός έχει χάσει τη θέση βασικού του εκεί και ήδη φέρεται «ψημένος» στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ισπανική ομάδα. Οι απαιτήσεις του «Αίαντα», όμως, που φτάνουν τα 7 εκατομμύρια ευρώ, μπορεί να χαλάσουν το deal.

Ταυτόχρονα για την επίθεση της ομάδας ο νούμερο ένα στόχος της Μπαρτσελόνα είναι ο Άλβαρο Μοράτα. Ωστόσο, και αυτή η περίπτωση έχει τις δυσκολίες της για τους «μπλαουγκράνα». Βλέπετε, η Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία ανήκει ο παίκτης, θέλει να τον παραχωρήσει μόνο ως δανεικό. Ναι μεν δέχεται να βάλει και μια οψιόν στο συμβόλαιο του, αλλά δύσκολα θα είναι υποχρεωτική, αρά και χαμηλότερη. Την ίδια στιγμή, βέβαια, ο ίδιος ο Ισπανός φορ θέλει να γίνει παίκτης των Καταλανών, οπότε δεν αποκλείεται να πιέσει για τη μεταγραφή του. Πάντως, στην περίπτωση αυτή η ισπανική ομάδα έχει και plan b. Αυτό ακούει στο όνομα Λούκας Μπογέ, που αγωνίζεται στην Έλτσε και μάλιστα σκόραρε και κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αργεντινός, που είχε περάσει και από την ΑΕΚ, έχει κερδίσει «πόντους» το τελευταίο διάστημα, αλλά η περίπτωση του λειτουργεί ως εναλλακτική.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ