Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ο Λεβαντόφσκι είναι ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου»
Μπάγερν Μονάχου

«Ο Λεβαντόφσκι είναι ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου»

Κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου η Μπάγερν έριξε... 4αρα μην έχοντας στους σκόρερ της τον μετρ του είδους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

24.01.2022 | 12:26

Άλλη μία χρονιά στη Γερμανία και το ποδοσφαιρικό κοινό βλέπει ξανά το ίδιο σκηνικό. Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή, έξι βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Ντόρμτουντ όμως μοιάζει σαν να έχει κλειδώσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα. Οι Βαυαροί όποτε ανοίγουν το γκάζι εξαφανίζονται. Αυτό συνέβη και στο Βερολίνο με την ομάδα του Νάγκελσμαν να διαλύει κάθε αμυντικό σχέδιο της Χέρτα.

Η Μπάγερν επικράτησε με το ευρύ 4-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Το παράδοξο στο παιχνίδι είναι πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο αρχισκόρερ της βαυαρικής ομάδας δεν πέτυχε κανένα γκολ. Δίχτυα βρήκαν κατά σειρά οι Τολισό, Μίλερ, Σανέ και Γκνάμπρι. Ο Λεβαντόφσκι αν και αγωνίστηκε βασικός δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ καμία από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Το μηδέν στο πηλίκο στο συγκεκριμένο παιχνίδι έφερε και την απογοήτευση του έμπειρου φορ. Ο Λεβαντόφσκι κάθε φορά που δεν σκοράρει σε ένα παιχνίδι της Μπάγερν απογοητεύεται με τον εαυτό του. Αυτό βέβαια δεν είναι κακό καθώς όπως δείχνει ο Πολωνός στο επόμενο παιχνίδι πεισμώνει και κάνει πράγματα και θαύματα. Στο πλευρό του πάντως σε κάθε περίπτωση στέκεται ο προπονητή τους, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Νάγκελσμαν αποθέωσε τον Λεβαντόφσκι

Ο Γερμανός τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Βερολίνο σχολίασε τα παραπάνω. «Είναι κάτι που τον διακρίνει. Υπάρχουν άνθρωποι που ικανοποιούνται με αυτά που πετυχαίνουν. Αυτός δεν είναι ένας από αυτούς. Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά. Ένας από τους βασικούς λόγους που τον κάνουν έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Και σίγουρα τον κορυφαίο επιθετικό των τελευταίων ετών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι διανύει ακόμη μία εξαιρετική σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από 20 αγώνες στη φετινή Bundesliga μετράει 23 γκολ. Εκπληκτικά νούμερα από τον αχόρταγο Πολωνό φορ. Από έναν ποδοσφαιριστή που διψάει για διακρίσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version