Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ντελ Πιέρο… αποχαιρετάει τον Ντιμπάλα και θεωρεί δεδομένη την φυγή του!
Γιουβέντους

Ο Ντελ Πιέρο… αποχαιρετάει τον Ντιμπάλα και θεωρεί δεδομένη την φυγή του!

O Ντελ Πιέρο θεωρεί πως ο Πάουλο Ντιμπάλα θα είχε ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο εφόσον ήθελε να παραμείνει στην Γιουβέντους...

24.01.2022 | 12:44

Ο Πάουλο Ντιμπάλα… οδεύει ολοένα και πιο κοντά στην αποχώρηση του από την Γιουβέντους! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ των μπιανκονέρι έστειλε πίσω ως απαράδεκτη την τελευταία προσφορά της Γιούβε και είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος γιατί άλλα του τάξανε… και άλλα του δώσανε.

Ακόμα και ο Ντελ Πιέρο έχει πλέον αντιληφθεί πως είναι εξαιρετικά δύσκολο το να παραμείνει ο Ντιμπάλα στο Τορίνο. Ο Ιταλός θεωρεί πως οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν σπάσει για τα καλά! Ειδάλλως είχε ήδη υπάρξει συμφωνία μεταξύ τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Τώρα η κατάσταση είναι δύσκολη για Γιουβέντους και Ντιμπάλα. Είναι περίπλοκο αυτό που έχει συμβεί και όλα δείχνουν πως δεν θα τα βρουν οι δύο πλευρές», είπε ο Ιταλός θρύλος της Γιουβέντους.

«Πέρυσι είδαμε τον Ντιμπάλα να μην είναι και τόσο καλός, ενώ πριν από δύο χρόνια ήταν σίγουρο πως θα αποχωρήσει, ωστόσο δεν έγινε ποτέ αυτό. Δεν είναι καλές οι αλλαγές για μια ομάδα, αν θέλει να πάει καλά στο μέλλον. Αλλά τώρα έχει γίνει δύσκολο. Αν υπήρχαν καλές σχέσεις και τα πράγματα πήγαιναν καλά, τότε σίγουρα θα είχαν ήδη συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντελ Πιέρο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version