Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ταξίδι-αστραπή για τον αντι-Χάαλαντ στη Ντόρτμουντ!
Ντόρτμουντ

Ταξίδι-αστραπή για τον αντι-Χάαλαντ στη Ντόρτμουντ!

Πρόσω ολοταχώς για τον... αντικαταστάτη του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Ντόρτμουντ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να επιστρέφουν από την «έδρα» του εκλεκτού.

24.01.2022 | 21:47

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά όλα δείχνουν «διαζύγιο» με τη Ντόρτμουντ. Και όσο κι αν οι Βεστφαλοί περιμένουν την… επίσημη απόφαση του Νορβηγού, ήδη ετοιμάζουν την επόμενη μέρα. Ήδη προχωρούν το πλάνο τους για τον αντικαταστάτη του. Το πλάνο για το νέο 9άρι τους. Το νέο γκολτζή τους. Ίσως αυτό να φανερώνει και τις… λίγο-πολύ γνωστές προθέσεις του νυν «μπόμπερ» τους να αποχωρήσει για τη… Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Αυστρία για τον Αντεγέμι η… Ντόρτμουντ

Και το όνομα αυτού… Καρίμ Αντεγέμι! Είναι αλήθεια πως εδώ και καιρό, οι «κιτρινόμαυροι» της κοιλάδας του Ρουρ είχαν σε περίοπτη θέση τον νεαρό φορ της Σάλτσμπουργκ. Φαίνεται, όμως, πως η υπόθεση προχωρά φουλ για… γάμο πλέον. Κι αυτό γιατί ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Ζορκ και ο διάδοχός του από το καλοκαίρι, Σεμπάστιαν Κελ, είχαν ταξίδι αστραπή στην Αυστρία. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες επέστρεψαν στη Βεστφαλία από το Σάλτσμπουργκ το απόγευμα της Δευτέρας. Και σύμφωνα με το γερμανικό SkySports ο λόγος του ταξιδιού τους δεν ήταν άλλος από το να «τρέξουν» οι διαπραγματεύσεις για τον Αντεγέμι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η νυν ομάδα του 20χρονου στράικερ ζητά ένα ποσό περί τα 35 εκατ. ευρώ. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο του 2024. Οι Βεστφαλοί θα ήθελαν να δώσουν… κάτι λιγότερο. Αλλά δύσκολα το deal θα χαλάσει για όλες τις πλευρές. Άλλωστε και μόνο το ότι οι αρμόδιοι για τα μεταγραφικά του συλλόγου ταξίδεψαν στην Αυστρία, μαρτυρά το πόσο προχωρημένη είναι η υπόθεση. Ο παίκτης, άλλωστε, έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με την Ντόρτμουντ για να αποτελέσει τον επόμενο βασικό επιθετικό της. Και να εξαργυρώσει με αυτό τον τρόπο τις εμφανίσεις του τη τελευταία διετία. Φέτος είναι ήδη πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας έχοντας 14 γκολ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version