Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσάβι: «Δεν εμφανίζεται ο Ντεμπελέ! Ο Πέδρι… είναι 19 και τα κάνει όλα τέλεια»
Μπαρτσελόνα

Τσάβι: «Δεν εμφανίζεται ο Ντεμπελέ! Ο Πέδρι… είναι 19 και τα κάνει όλα τέλεια»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ντεμπελέ,ενώ αποθέωσε τους παίκτες του για την νίκη επί της Αλαβές!

24.01.2022 | 00:31

Ο Τσάβι πανηγύρισε έξαλλα την νίκη της ομάδας του επί της Αλαβές με 1-0 και… έφυγε ένα μεγάλο βάρος από τις “πλάτες” του! Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες χάρη στο γκολ του Ντε Γιονγκ στα τελευταία λεπτά και ο Ισπανός τεχνικός των Καταλανών… θεωρεί πως η ψυχολογία των παικτών του θα εκτοξευθεί μετά από αυτό το τρίποντο.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ, ενώ… ξεχώρισε τον Πέδρι! Πάντως πέταξε την σπόντα του και για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αλαβές.

«Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη! Ήταν δύσκολο επειδή παίζαμε σε ένα παγωμένο γήπεδο και ήταν μια κρίσιμη νίκη που μας αφήνει χαρούμενος. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί αξίζαμε αυτήν την νίκη», είπε ο Τσάβι.

«Βρήκαμε ένα πανέμορφο γκολ και μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ειλικρινά η κατάσταση με τον Ντεμπελέ είναι η ίδια. Δεν νιώθει καλά και για αυτό δεν έρχεται σε προπονήσεις. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ο Πέδρι είναι εκπληκτικός, είναι μόλις 19 ετών και κάνει τα πάντα σωστά», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Από την άλλη ο σκόρερ της Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας…

«Ο πιο σημαντικός μας στόχος είναι το να μπούμε στην τετράδα. Το επίπεδο μου είναι συγκεκριμένο, σίγουρα μπορώ να βελτιωθώ και θα το κάνω, αλλά δεν έχει έρθει και η καταστροφή. Τώρα θα πουν όλοι πως έπαιξα καλά επειδή σκόραρα, αλλά ήταν και άλλοι», είπε ο Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version