ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Επίθεση στην οικογένεια του Ασένσιο» – Τραγικό σκηνικό στην Βαρκελώνη!
Ηχηρό μήνυμα Αρτέτα: «Ίσως μας πάρει και δέκα χρόνια! Τώρα ζητάμε στήριξη»
Ανρί: «Δίκαια πέρασε η Ρεάλ! Για αυτό πήρε την πρόκριση…»
Το μήνυμα του Μίλερ στη Ρεάλ: «Σε περιμένω… για ματσάρες!» (vid)
Μπαρτσελόνα, υπό… «διάλυση» – Ο Αραχούο απάντησε στις προκλήσεις Γκουντογκάν!
Χάαλαντ «φάντασμα» – Τον μηδένισε η Ρεάλ με στατιστικά… για κλάματα! (pic)
Ο Ντάιερ γλεντάει την Άρσεναλ: «Πόσο γούσταρα που την πέταξα εκτός…» (vid)
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Βενγκέρ: «Ο χρόνος είναι ενάντια στην Παρί για Μπαπέ»

Το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ κλήθηκε να σχολιάσει ο Αρσέν Βενγκέρ, που τόνισε πως όσο περισσότερο περνάει ο καιρός τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες της Παρί να τον ανανεώσει.

Βενγκέρ: «Ο χρόνος είναι ενάντια στην Παρί για Μπαπέ»

Το περασμένο καλοκαίρι ένα τεράστιο μεταγραφικό «σίριαλ» στήθηκε γύρω από το όνομα του Κίλιαν Μπαπέ. Βλέπετε, η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο να τον αποκτήσει σ’ εκείνο το διάστημα. Μάλιστα, κατέθεσε πρόταση ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αγοράσει, αλλά είδε την Παρί Σεν Ζερμέν να την απορρίπτει. Κι αυτό γιατί ο Γάλλος άσος είχε ακόμα συμβόλαιο μαζί της ως το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην για όλες τις πλευρές.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Μπαπέ από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να υπογράψει με όποια ομάδα θέλει και να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι. Μάλιστα, εδώ και αρκετό καιρό φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες η Παρί φαίνεται πως έχει κάνει τη… ρελάνς της κι έχει καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για μια μικρή ανανέωση. Το όλο «σίριαλ» κλήθηκε να σχολιάσει ο Αρσέν Βενγκέρ, που μιλώντας στο «Canal+», με την «AS» να μεταφέρει τα όσα είπε, τόνισε πως ο χρόνος κυλάει ενάντια στους Παριζιάνους, που θα έπρεπε να έχουν ανανεώσει τον νεαρό άσο καιρό τώρα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

Βενγκέρ: «Περίμενα η Παρί να έχει ανανεώσει τον Μπαπέ εδώ και ενάμιση χρόνο»

Ο θρυλικός πρώην προπονητής της Άρσεναλ ανέφερε ότι βάσει εμπειρίας όσο πιο πολύ κρατάει η διαδικασία ανανέωσης ενός παίκτη, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες επιτυχίας. Μάλιστα, υπογράμμισε πως περίμενε από την Παρί να έχει κλείσει από τουλάχιστον ένα χρόνο πριν το θέμα με τον Μπαπέ. Κι αυτό γιατί τον θεωρεί ως τον πιο επιδραστικό παίκτη στο στυλ παιχνιδιού της. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην πρόταση που αρνήθηκαν οι Παριζιάνοι το καλοκαίρι κι εξήγησε τους λόγους που κατά τη γνώμη του συνέβη αυτό.

«Ο χρόνος είναι ενάντια στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όταν βρίσκεσαι στη διαδικασία ανανέωσης ενός παίκτη, όσο περισσότερο διαρκεί, τόσο δυσκολότερη γίνεται, με βάση την εμπειρία μου. Περίμενα πως η Παρί θα έχει ανανεώσει τον Μπαπέ εδώ και ενάμιση χρόνο. Είναι ο πιο απαραίτητος παίκτης στο στυλ παιχνιδιού της. Ωστόσο, δεν έχει μείνει πλέον πολύς χρόνος κι εκείνος είναι ελεύθερος να υπογράψει με όποια ομάδα θέλει. Η Παρί είχε μια εξαιρετική πρόταση στην αρχή της σεζόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν αρνείσαι 180 εκατομμύρια ευρώ… ακόμα και για την Παρί είναι πολλά λεφτά. Όταν τα αρνήθηκαν πιστεύω είτε είπαν στους εαυτούς τους: “Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε μια καλή σεζόν. Έχουμε τον Μέσι δεν μπορούμε να χάσουμε και τον Μπαπέ” ή “θα τον πείσουμε να παραμείνει”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ