ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Τραγική η κατάσταση με Ράμσεϊ στη Γιουβέντους!

Ρεπορτάζ της Γιουβέντους αναφέρει πως η «Γηραιά Κυρία» δεν θέλει με τίποτα τον Άαρον Ράμσεϊ στο ρόστερ της από δω και στο εξής.

Τραγική η κατάσταση με Ράμσεϊ στη Γιουβέντους!

Ο Άαρον Ράμσεϊ δεν περνά καθόλου καλές στιγμές στη Γιουβέντους. Αποτελεί επί της ουσίας ξένο σώμα στην ομάδα από το Τορίνο. Συνεχίζει να απορρίπτει προσφορές από ορισμένες αγγλικές ομάδες, πράγμα το οποίο ίσως δεν του βγει σε καλό. Συγκεκριμένα, έχει πει όχι σε Κρίσταλ Πάλας, Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ και Μπέρνλι. Η στάση του αυτή δεν αρέσει καθόλου στη Γιούβε η οποία μπορεί να… παγώσει τον Ουαλό διεθνή από την ομάδα.

Τι σημαίνει αυτό. Πως έχει το δικαίωμα να τον έχει εκτός ομάδας, δηλαδή να προπονείται μόνος του. Ο 31χρονος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Αλλά δεν είναι μέρος των πλάνων του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχοντας εμφανιστεί ελάχιστα αυτή τη σεζόν. Συγκεκριμένα μετρά τρεις εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Serie A και άλλες δυο στο Champions League. Συνολικά έχει παίξει 98 λεπτά και 14 λεπτά, αντίστοιχα.

Οι αναφορές για ενδιαφέρον στην Πρέμιερ Λιγκ παραμένουν, με προτάσεις από Νιούκαστλ, Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι, αλλά συνεχίζει να τις απορρίπτει όλες. Τελευταία φέρεται να έχει μπει και η Άρσεναλ, η πρώην ομάδα του Ουαλού μέσου.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Ράμσεϊ

Ξένο σώμα ο Ράμσεϊ

Σύμφωνα με το Il Bianconero, η Γιουβέντους είναι τόσο απογοητευμένη με την κατάσταση που είναι έτοιμη να αφήσει τον Ράμσεϊ στις κερκίδες για το υπόλοιπο της σεζόν, αν δεν δεχτεί μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ετοιμάζονται να τον βγάλουν κι από τη λίστα του Champions League, αντικαθιστώντας το όνομά του με αυτό του Λούκα Πελεγκρίνι.

Όποια απόφαση κι αν πάρει την επόμενη εβδομάδα, ο Ράμσεϊ είναι σίγουρο ότι έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Γιουβέντους. Στις 20 Οκτωβρίου, ενάντια στη Ζενίτ όπου έπαιξε έξι λεπτά και πρόλαβε να πάρει κίτρινη κάρτα.

Ο Ράμσεϊ να αναφέρουμε ότι δεν ήταν κι ο πιο τυχερός παίκτης. Μιας και αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού μέσα στη σεζόν, αλλά και κορωνοϊό. Αποκτήθηκε από την Άρσεναλ ως ελεύθερος το 2019 και του δόθηκε ένας τεράστιος μισθός που δεν κατάφερε να δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση, με μόλις 70 εμφανίσεις, έξι γκολ και έξι ασίστ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ