Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το Μαλάουι αποχαιρέτησε το Copa Africa με… υπερτεμάχιο (vid)
Home Page

Το Μαλάουι αποχαιρέτησε το Copa Africa με… υπερτεμάχιο (vid)

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε τη διοργάνωση του Copa Africa το Μαλάουι. Ο Γκαμπαντίνιο Μάνγκο μπορεί να... κοκορεύεται πως έχει πετύχει το γκολ της διοργάνωσης.

26.01.2022 | 10:42

Έπεσε μαχόμενο το Μαλάουι! Το Μαρόκο ήταν το φαβορί στο μεταξύ τους ζευγάρι και το επιβεβαίωσε έστω και με δυσκολία. Η παρέα του Χακίμι επικράτησε με 2-1 του Μαλάουι και πήρε την πρόκριση στους «8» του Copa Africa. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ βάζοντας δύσκολα στους αντιπάλους τους. Μόλις στο 7′ ο Μάνγκο εκτέλεσε το Μαρόκο πετυχαίνοντας το ομορφότερο τέρμα της διοργάνωσης.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο άσσος των Ορλάντο Πάιρατς πήρε την μπάλα λίγο μετά το κέντρο του γηπέδου. Έκανε τον ελιγμό, απέφυγε δύο αντιπάλους του και εξαπέλυσε… ρουκέτα από τα 50 μέτρα. Η μπάλα πέρασε πάνω από τον ανήμπορο να αντιδράσει τερματοφύλακα του Μαρόκο. Φανταστικό γκολ. Δεν χρειάζεται να περιγράψουμε τι επικράτησε στο γήπεδο και πως το πανηγύρισαν παίκτες και κοινό του Μαλάουι.

Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Μαλάουι

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version