ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ράμος: «Όλοι οι παίκτες θέλουν να έρθουν στην Παρί» (vid)

Ο Σέρχιο Ράμος αποθέωσε τη νέα του ομάδα, Παρί Σεν Ζερμέν, λέγοντας τα καλύτερα για το πρότζεκτ της και τονίζοντας πως πλέον κάθε παίκτης θέλει να φορέσει τη φανέλα της.

Ράμος: «Όλοι οι παίκτες θέλουν να έρθουν στην Παρί» (vid)

Το καλοκαίρι που πέρασε ο Σέρχιο Ράμος βρέθηκε μπροστά σ’ ένα μεγάλο τέλος εποχής. Κι αυτό γιατί έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια έπαψε να φοράει τη φανέλα της αγαπημένης του Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός βρισκόταν σε συζητήσεις με τη «βασίλισσα» για αρκετό καιρό προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά οι δύο πλευρές δεν ήρθαν ποτέ σε συμφωνία. Έτσι ο 35χρονος στόπερ αποχώρησε με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα «πάλεψε» αρκετά για την απόκτηση του, αφού ουκ ολίγες κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδας κινήθηκαν για τον έμπειρο αμυντικό, που τελικά διάλεξε τους Παριζιάνους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, οι πρώτες μήνες στη Γαλλία δεν ήταν και οι καλύτεροι δυνατοί για τον Ράμος. Ένας τραυματισμός στη γάμπα από την περσινή σεζόν, τον άφησε εκτός ως τα τέλη Νοεμβρίου. Στην επιστροφή του κόντρα στην Σεντ Ετιέν χτύπησε ξανά, επιστρέφοντας στα τέλη Δεκέμβρη, χωρίς να έχει θέση βασικού. Από εκείνο το σημείο, όμως, τα πράγματα άρχισαν να φτιάχνουν για τον Ισπανό, που κόντρα στη Ρεμς πέτυχε και το πρώτο του γκολ. Ταυτόχρονα, ο ίδιος είπε τα καλύτερα για τη νέα του ομάδα σε συνέντευξη στο κανάλι της στο Youtube, τονίζοντας πως κάθε παίκτης θέλει να αγωνιστεί στην Παρί πλέον.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ράμος

Ράμος: «Είμαι εδώ για να πάρουμε το Champions League»

Ο Ράμος τόνισε πως η Παρί έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό πρότζεκτ, ενώ αναφερόμενος στις δυσκολίες του τον πρώτο καιρό έκανε λόγω για ένα μικρό διάστημα που χρειάστηκε αυτός και η οικογένεια του για να προσαρμοστούν. Παράλληλα, έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Champions League, δηλώνοντας αισιόδοξος κι έτοιμος για προκλήσεις. Τέλος, ο Ισπανός στόπερ εξήρε τους Παριζιάνους και το πρότζεκτ τους και τόνισε πως πρέπει να κυνηγήσουν όλους τους τίτλους.

«Ο ερχομός μου στην Παρί ήταν συναρπαστικός, συναισθηματικός, αλλά και λίγο περίπλοκος επειδή πέρασα πολλά χρόνια στη Ρεάλ. Είναι ένα μοναδικό πρότζεκτ, ειλικρινά απόλαυσα τις πρώτες μέρες εδώ με την οικογένεια μου και τον αδερφό μου. Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε, ειδικά λόγω της αλλαγής σχολείων των παιδιών, αλλά και της εύρεσης σπιτιού. Από εκεί και πέρα είμαι αρκετά αισιόδοξος και μου αρέσουν οι προκλήσεις. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το Champions League. Σήμερα είμαστε η ομάδα που όλοι θέλουν να κερδίσουν, για το πρότζεκτ και για τους παίκτες που έχουν έρθει.

Τώρα πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο, έχουμε μια πολύ καλή δυναμική και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Είναι μια εξαιρετική ομάδα, μπορεί να μην έχει πολλά χρόνια ιστορίας, αλλά έχει ένα μοναδικό πρότζεκτ και όλοι θέλουν να έρθουν στην Παρί πλέον. Εγώ έχω τις ίδιες φιλοδοξίες με πάντα και θέλω να συνεχίσω να κερδίζω», ανέφερε ο Ράμος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ