ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

H Άρσεναλ συμφώνησε με τερματοφύλακα από το MLS

Η Άρσεναλ συμφώνησε με την ομάδα του MLS, New England Revolution, για την υπογραφή του τερματοφύλακά της, Μάτ Τέρνερ, το καλοκαίρι.

H Άρσεναλ συμφώνησε με τερματοφύλακα από το MLS

Μόνο οι υπογραφές απομένουν προκειμένου η Άρσεναλ να αποκτήσει από την New England Revolution τον Αμερικάνο διεθνή γκολκίπερ, Ματ Τέρνερ. Ο 27χρονος βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην αποστολή της εθνική ομάδας των ΗΠΑ για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η μεταγραφή θα κοστίσει 7 εκατ. ευρώ +3 εκατ. ευρώ με τα μπόνους. Ο παίκτης, όμως, δε θα ενσωματωθεί στο σύλλογο τον Γενάρη αλλά το ερχόμενο καλοκαίρι. Επόμενως, το ντεμπούτο του με τους «κανονιέρηδες» θα πραγματοποιηθεί την επόμενη σεζόν.

Την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές επιβεβαίωσε και ο προπονητής των ΗΠΑ, Γρεγκ Μπερχάλτερ, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ελ Σαλβαδόρ.

«Ο [Τέρνερ] πήγε στο Πανεπιστήμιο του Φέρφιλντ, αποσύρθηκε από το κολέγιο, τώρα παίζει με την εθνική ομάδα και κατευθύνεται στην Άρσεναλ. Είναι απλά μια καταπληκτική ιστορία και όλα οφείλονται στον ίδιο, στην εργατικότητά του, την πίστη στον εαυτό του και τη στάση του να μην τα παρατάει ποτέ. Είναι μια υπέροχη ιστορία και ο Ματ είναι ένας υπέροχος τύπος, ένας εξαιρετικός συμπαίκτης και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Απόψε ήταν ένα παράδειγμα όπου έκανε ό,τι χρειαζόταν. Ήταν ήρεμος σε όλες τις καταστάσεις. Δεν δοκιμάστηκε πολύ, αλλά ήταν εκεί όταν τον χρειαζόμασταν και φαινόταν σαν παίκτης που σίγουρα θα πάει στην Άρσεναλ».

Προορίζεται για αντικαταστάστης του Λένο

Σύμφωνα με το Athletic, η άφιξη του Τέρνερ ανοίγει την πόρτα της εξόδου για τον Μπερντ Λένο. Ο Γερμανός ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας στην Άρσεναλ αλλά έχασε τη θέση του από τον Άρον Ραμσντέιλ. Έτσι, θέλει να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους για να πάει σε μία ομάδα που θα παίζει.

Η Άρσεναλ ήταν διστακτική στο να αφήσει τον Λένο να αποχωρήσει στη μέση της σεζόν. Ωστόσο, με την επικείμενη μεταγραφή του Τέρνερ το καλοκαίρι, το πιθανότερο είναι τον πουλήσουν, καθώς μένει ένας ακόμη χρόνος στο συμβόλαιό του.

Ο Ραμσντέιλ αναμένεται φυσικά να παραμείνει η πρώτη επιλογή του Αρτέτα, καθώς έχει δικαιώσεις τις προσδοκίες και πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις.

Ας σημειωθεί ότι ο Τέρνερ έπαιξε για πρώτη φορά στο MLS με την New England Revolution το 2016. Μετράει επίσης 13 συμμετοχές με την εθνική των ΗΠΑ ενώ είχε ξεκινήσει σε όλα τα ματς του 2021 CONCACAF Gold Cup.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ