ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Συγκλονίζει ο Γουίλσιρ: «Είχα καταθλιπτικές σκέψεις, μάλωνα με τον εαυτό μου»

Ο Τζακ Γουίλσιρ συγκλόνισε σε συνέντευξη του, τονίζοντας πως έφτασε ένα βήμα πριν από την κατάθλιψη σε όλο αυτό το διάστημα που δεν αγωνίζεται, μη μπορώντας να βρει μια ομάδα να τον εμπιστευτεί.

Συγκλονίζει ο Γουίλσιρ: «Είχα καταθλιπτικές σκέψεις, μάλωνα με τον εαυτό μου»

Πριν από κάτι παραπάνω από μια δεκαετία ο Τζακ Γουίλσιρ θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Αρσέν Βενγκέρ τον είχε ρίξει στα «βαθιά» από νωρίς και ο Άγγλος μέσος είχε αρχίσει να τον δικαιώνει. Γι’ αυτό, άλλωστε ήταν βασικός κι αναντικατάστατους για τους «κανονιέρηδες» μόλις στα 19 του. Οι Λονδρέζοι τότε θεώρησαν πως είχαν βρει το νέο ηγέτη τους στη μεσαία γραμμή για αρκετά χρόνια. Ωστόσο, ένας σοβαρός τραυματισμός στον αστράγαλο του το καλοκαίρι του 2011 ήταν η αρχή του τέλους. Ο ίδιος χρειάστηκε να μείνει για έναν ολόκληρο χρόνο εκτός κι από τότε δεν ήταν πια ο ίδιος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Γουίλσιρ έμενε στα «πιτς» ολοένα και περισσότερο τα επόμενα χρόνια κι αυτό είχε αντίκτυπο στην καριέρα του. Το 2018 αποχώρησε από την Άρσεναλ και για μια τριετία περιπλανήθηκε χωρίς να στεριώσει κάπου, μένοντας τελικά ελεύθερος στο τέλος της σεζόν 2020-21. Έκτοτε, ο ίδιος δεν έχει αγωνιστεί, αφού καμία ομάδα δεν θέλησε να του δώσει την ευκαιρία. Πριν από μερικούς μήνες 30χρονος μέσος επέστρεψε και προπονείται με τους «κανονιέρηδες» για να βρει τη φόρμα του. Ο Άγγλος μέσος μίλησε στην «DailyMail» για τις δυσκολίες που έχει στο να βρει ομάδα και συγκλόνισε αποκαλύπτοντας πως βρέθηκε ένα βήμα πριν από την κατάθλιψη.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Γουίλσιρ

Γουίλσιρ: «Καθόμουν όλη μέρα, σκέφτηκα να σταματήσω τότε»

Αρχικά, ο Γουίλσιρ τόνισε πως είχε συνεχώς αρνητικές σκέψεις και δεν ήθελε να κάνει τίποτα. Είχε χάσει τον ύπνο του και τα έβαζε με τον εαυτό του, τον οποίο είχε σχεδόν παρατήσει. Μάλιστα, ανέφερε πως εκείνη την περίοδο είχε σκεφτεί να σταματήσει τελείως το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, αυτό που τα άλλαξε όλα ήταν μια συζήτηση που είχε με τη σύζυγο του. Από εκείνο το σημείο, όπως τόνισε ο Άγγλος μέσος, άρχισε να δουλεύει πιο σκληρά και πλέον πιστεύει περισσότερο στον εαυτό του, ελπίζοντας πως θα του δοθεί η ευκαιρία να το αποδείξει και στο γήπεδο.

«Τον περασμένο Αύγουστο έκανα μια συνέντευξη και με ρώτησαν αν θα βρω κάποια ομάδα. Τους είχα απαντήσει χαρακτηριστικά “Ελπίζω ότι κάτι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα”. Ωστόσο, δεν έγινε. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τη λέξη “κατάθλιψη”. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε χειρότερες θέσεις από εμένα. Είχα όμως καταθλιπτικές και αρνητικές σκέψεις. Ξυπνούσα κι έμενα στο κρεβάτι μέχρι το μεσημέρι. Βασικά δεν κοιμόμουν καν, απλώς μάλωνα με τον εαυτό μου κι αναρωτιόμουν. “Γιατί προπονούμαι; Για ποιον το κάνω αυτό;” Χάθηκα. Καθόμουν όλη μέρα. Παραλίγο να σταματήσω.

Είχα μια ειλικρινή συζήτηση με τη γυναίκα μου. Της είπα “Αν θεωρείς ότι ντροπιάζω τον εαυτό μου θέλω να μου το πεις”. Υποσχέθηκε ότι θα το έκανε. Αλλά τώρα, είναι διαφορετικά. Πλέον έχω ένα σχέδιο στο κεφάλι μου. Οι ερωτήσεις που έκανα παλιά στον εαυτό μού πλέον έχουν απαντήσεις. Το βασικό είναι ”μπορώ ακόμα να το κάνω;” Πιστεύω ότι μπορώ κι αυτό φτάνει. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής, όλα γίνονται για σένα. Κοιτάξτε αυτό το ρολόι που έχω στον τοίχο. Εγώ το έβαλα. Έμαθα να χρησιμοποιώ τρυπάνι. Μικρά πράγματα, όπως να καθαρίζω τα παπούτσια μου. Ξέρετε ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας προπόνησης σε ένα γήπεδο της Άρσεναλ και στο πάρκο μόνοι σας; Η λάσπη», ανέφερε ο Γουίλσιρ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ