Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει να βάλει τα “κλάματα” ο Κόντε – Έφαγε… άκυρο και από τον Κεσί
Τότεναμ

Θέλει να βάλει τα “κλάματα” ο Κόντε – Έφαγε… άκυρο και από τον Κεσί

Ο Αντόνιο Κόντε δεν μπορεί να πείσει με τίποτα κάποιον ποδοσφαιριστή να υπογράψει με την Τότεναμ και χάνει την υπομονή του!

28.01.2022 | 13:53

Η Τότεναμ έχει κάνει βήματα προόδου από την στιγμή της έλευσης του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία. Παρόλα αυτά ο έμπειρος κόουτς γνωρίζει πως η ομάδα του θέλει πολλές μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να ανέβει επίπεδο.

Ο Κόντε θέλει να ενισχύσει το ρόστερ, καθώς θεωρεί πως δεν είναι τόσο δυνατό για να φτάσει τους στόχους. Το έργο του όμως είναι δύσκολο. Από την μία η διοίκηση της ομάδας δεν… ρίχνει τα χρήματα με το “τσουβάλι” και από την άλλη δεν μπορεί να προσεγγίσει με τίποτα παίκτες τοπ-αξίας.

Ακόμα και ο Φρανκ Κεσί που θεωρούταν κλεισμένος για τους Λονδρέζους… φαίνεται πως άλλαξε πλάνο!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο έμπειρος μέσος αναμένεται να αποχωρήσει από την Μίλαν το καλοκαίρι ως ελεύθερος και ενώ όλα έδειχναν πως θα μετακομίσει στην Premier League, τα δεδομένα άλλαξαν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν Μέσα από την Ιταλία, ο Κεσί ενημέρωσε την Τότεναμ πως θέλει τον χρόνο του, καθώς έχουν δείξει ενδιαφέρον για αυτόν και τα μεγαθήρια της Serie A (Ίντερ και Γιουβέντους).

Αντιλαμβάνεστε πως με αυτά και με αυτά έχει περάσει ένας μήνες και ο Κόντε δεν έχει καταφέρει να φέρει κάποιο μεγάλο όνομα στην Τότεναμ. Τα πράγματα αν μη τι άλλο δυσκολεύουν…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version