ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Οι τέσσερις σχηματισμοί με τον Λουίς Ντίαζ στην ενδεκάδα

Αυτές είναι οι 4 πιθανές ενδεκάδες τις οποίες μπορεί να παρατάξει ο Γιούργκεν Κλοπ προκειμένου να χρησιμοποιήσει τον Λουίς Ντίαζ.

Λίβερπουλ: Οι τέσσερις σχηματισμοί με τον Λουίς Ντίαζ στην ενδεκάδα

Μία ανάσα βρίσκεται η Λίβερπουλ από την απόκτηση του Λουίς Ντίαζ από την Πόρτο. Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο, Ρομάνο, απομένουν οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή κόστους 45 εκατ. λιρών, με τον παίκτη να έχει ήδη συμφωνήσει τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.

Με την προσθήκη του Ντίαζ, οι «κόκκινοι» αποκτούν δυναμική και κυρίως βαθαίνουν το ρόστερ. Ο αριστερός εξτρέμ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος μετρώντας 16 γκολ και 6 ασίστ σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η ταχύτητά του σε συνδυασμό με την απίθανη τεχνική του κατάρτιση τον καθιστούν ένα υπερόπλο για την ταχυδυναμική ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ωστόσο, αποτελεί γρίφο η ενδεκάδα που θα χρησιμοποιεί ο Κλοπ μετά την απόκτηση του 25χρονου. Ο Κολομβιανός αγωνίζεται είτε ως αριστερός εξτρέμ είτε ως αριστερός μέσος. Αυτό σημαίνει ότι θα ανταγωνιστεί τον Σάντιο Μανέ για μία θέση βασικού. Επομένως, ο Γερμανός τεχνικός θα πρέπει να βρει τρόπο είτε να χωρέσει και τους 2 στην ενδεκάδα είτε να μοιράσει τα παιχνίδια ανάμεσα στους δύο.

Παρακάτω σας παραθέτουμε 4 πιθανές ενδεκάδες που μπορεί να παρατάξει ο Κλοπ και θα συμπεριλαμβάνουν το επικείμενο μεταγραφικό τους απόκτημα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

1. Θα πάρει τη θέση του Μανέ

Το αγαπημένο 4-3-3 του Γερμανού θα παραμείνει και θα έχουμε αλλαγή προσώπων στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Δεδομένου ότι ο Σενεγαλέζος δεν βρίσκεται στα καλύτερα του φέτος, θεωρείται ότι ο ανταγωνισμός θα του κάνει καλό. Εξάλλου, ακριβώς το ίδιο συνέβη και με τον Ρόμπερτσον, όταν είδε τον Τσιμίκα να παίρνει τις ευκαιρίες του.

2. Αλλαγή συστήματος σε 4-2-3-1

Ο Ντίαζ θα παραμείνει στο αριστερό άκρο της επίθεσης αντικαθιστώντας τον Μανέ. Ωστόσο, η Λίβερπουλ θα έχει περισσότερους παίκτες μπροστά. Ο Φιρμίνο είναι εξαιρετικός στο να συνδεθεί με τους συμπαίκτες του και ο Σαλάχ με τον Ζότα μπορούν να εναλλάσονται θέσεις στην κορυφή της επίθεσης και το δεξί άκρο.

3. Ο Μανέ θα πάει στα δεξιά

Για να χωρέσουν Μανέ και Ντίαζ στην ενδεκάδα, τότε θα πρέπει ο Σενεγαλέζος να αγωνιστεί ως δεξιός εξτρέμ. Για να μη χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα ο Σαλάχ, θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Αιγύπτιος έχει παίξει ξανά εκεί στο παρελθόν και έχει ανταποκριθεί. Ωστόσο, αποτελεί ερώτημα η παρουσία του Μανέ στα δεξιά ενώ η Λίβερπουλ μπορεί να χάσει και τα γκολ του Ζότα.

4. Παίζοντας τον Ντίαζ στα παιχνίδια του Κυπέλλου

Φυσικά, υπάρχει και το απαισιόδοξο σενάριο. Ο Ντίαζ να μην καταφέρει να ανταποκριθεί ως βασικός και να αναλάβει συμπληρωματικό ρόλο. Έτσι, θα αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ στα παιχνίδια του Κυπέλλου ή σε πιο αδύναμα παιχνίδια, σε μία ενδεκάδα πειραματική. Αυτό ακριβώς, συμβαίνει με την περίπτωση του Τακούμι Μιναμίνο, ο οποίος ήρθε με πολλές προσδοκίες αλλά δεν έπιασε ποτέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ