ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Αλλάζει στάση ο Τσάβι κι… ενεργοποιεί τον Ντεμπελέ!

Αντίθετος με το «πάγωμα» του Ουσμάν Ντεμπελέ αν δεν ανανεώσει φέρεται να είναι ο Τσάβι, που θέλει να έχει τον παίκτη στα πλάνα του ανεξαρτήτως του μέλλοντος του.

Αλλάζει στάση ο Τσάβι κι… ενεργοποιεί τον Ντεμπελέ!

Η περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ είναι ένα τεράστιο «σίριαλ» για την Μπαρτσελόνα, που έχει περάσει απ’ όλες τις εκφάνσεις. Ο ίδιος αποκτήθηκε το 2017 έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Ντόρτμουντ με αρκετά όνειρα. Βλέπετε, οι «μπλαουγκράνα» τον έβλεπαν ως τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ, που είχε μόλις αποχωρήσει. Γι’ αυτό, άλλωστε, προχώρησαν και σε μια τόσο μεγάλη επένδυση για χάρη του. Ωστόσο, ο Γάλλος σε μια περίπτωση δεν μπόρεσε να δικαιώσει τις προσδοκίες προς εκείνον. Με εξαίρεση την περσινή σεζόν, ο 24χρονος άσος δεν έδειξε σε καμία περίπτωση ψήγματα του ταλέντου του, όντας συχνά τραυματίας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Κάτι που συμβαίνει και τη φετινή σεζόν για τον Ντεμπελέ, που επέστρεψε σχετικά πρόσφατα σε αγωνιστικό ρυθμό. Ωστόσο, το όνομα του βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα λόγω του μέλλοντος του. Βλέπετε, το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα λήγει το καλοκαίρι του 2022 κι ο ίδιος δεν έχει ανανεώσει. Ο Γάλλος έχει αρνηθεί κάθε πρόταση των Καταλανών, που τον έβαλαν στον «πάγο» σ’ ένα μεγάλο «σίριαλ». Πάντως, η απόφαση αυτή, σύμφωνα με την «AS» δεν βρίσκει σύμφωνο τον Τσάβι, που θέλει να ενεργοποιήσει τον 24χρονο άσο για τη συνέχεια της σεζόν ακόμα κι αν αποχωρήσει.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ντεμπελέ

Ο Τσάβι θέλει να ενεργοποιήσει τον Ντεμπελέ ακόμα κι αν φύγει το καλοκαίρι

Ο Ισπανός προπονητής άφησε τον Ντεμπελέ εκτός αποστολής στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά αυτό έγινε προκειμένου να του ασκηθεί περισσότερη πίεση για να λάβει την τελική απόφαση του. Ωστόσο, για τον Τσάβι η πρακτική αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί και στην υπόλοιπη σεζόν. Γι’ αυτό και περιμένει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον μέλλον του Γάλλου τις επόμενες 48 ώρες. Έπειτα, ο 42χρονος προπονητής θα μιλήσει με τους Τζουάν Λαπόρτα και Ματέου Αλεμάνι, προκειμένου να βρεθεί μια λύση που θα βολεύει όλες τις πλευρές, αν δεν αποχωρήσει ο παίκτης.

Ο Τσάβι από τη μεριά του δεν θέλει να βάλει τον Ντεμπελέ στον «πάγο». Κι αυτό γιατί η Μπαρτσελόνα έχει μπροστά της κάποιους απαιτητικούς μήνες πριν κλείσει η σεζόν και χρειάζεται κάθε… ετοιμοπόλεμο παίκτη στη διάθεση της. Παράλληλα, για τον Ισπανό τεχνικό είναι λάθος το να βλέπει η ομάδα τον Γάλλο να προπονείται κανονικά και στο τέλος να μην αγωνίζεται. Κι αυτό γιατί μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα που προσπαθεί να δημιουργήσει. Έτσι, ο ίδιος θα ζητήσει την ενεργοποίηση του 24χρονου άσου, εφόσον παραμείνει στην ομάδα. Ωστόσο, μένει να φανεί αν η διοίκηση θα τον στηρίξει σε αυτό ή αν θα κρατήσει τη σκληρή της στάση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ