ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Πήρε… φόρα η Λίβερπουλ και κυνηγάει και το «αστέρι» της Φούλαμ!

Η Λίβερπουλ λίγο μετά την ανακοίνωση του Λουίς Ντίαζ κατέθεσε πρόταση και για την απόκτηση του Φάμπιο Καρβάλιο, που έχει εντυπωσιάσει με τη φανέλα της Φούλαμ.

Πήρε… φόρα η Λίβερπουλ και κυνηγάει και το «αστέρι» της Φούλαμ!

Η περσινή σεζόν ήταν ένας… εφιάλτης για τη Λίβερπουλ σχεδόν σε όλους τους τομείς. Οι «κόκκινοι» επλήγησαν από ουκ ολίγους τραυματισμούς κι αυτό είχε αντίκτυπο στις εμφανίσεις τους. Εξάλλου, αυτός ήταν ο βασικός λόγος που δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στην Premier League. Εντέλει, μάλιστα, οριακά κατάφεραν να βρεθούν και στην τετράδα. Πάντως, φέτος τα πράγματα μοιάζουν διαφορετικά, με τους «κόκκινους», ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν να δείχνουν ικανοί να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα. Βέβαια, κάποια άσχημα αποτελέσματα τους άφησαν σχετικά πίσω στη «μάχη».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Λίβερπουλ βρίσκεται στο -9 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας ένα ματς λιγότερο. Είναι δεδομένο πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θέλει να κυνηγήσει τον τίτλο ως το τέλος, αλλά ήταν εμφανές πως το ρόστερ τους χρειαζόταν κάποια ενίσχυση, ειδικά στην επίθεση του. Γι’ αυτό, άλλωστε, αποκτήθηκε και ο Λούις Ντίαζ, που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (30/1). Η μεταγραφή αυτή φαίνεται πως άνοιξε την… όρεξη των «κόκκινων» που, σύμφωνα με το «SkySports» και τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έκαναν κίνηση και για την απόκτηση του Φάμπιο Καρβάλιο, που εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Φούλαμ στην Championship.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η πρόταση της Λίβερπουλ και οι πιθανότητες άμεσης απόκτησης του Καρβάλιο

Ο 19χρονος εξτρέμ μετράει 7 γκολ και 4 ασίστ σε 18 ματς τη φετινή σεζόν, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του που πάει… τρένο προς την άνοδο στην Premier League. Την ίδια στιγμή το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, άρα είναι ήδη ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει. Μάλιστα, ο Καρβάλιο φέρεται να είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Λίβερπουλ, που τον θεωρεί ένα πολύ μεγάλο ταλέντο για το μέλλον. Οι «κόκκινοι» από τη μεριά τους, μη θέλοντας να περιμένουν ως το καλοκαίρι και να ρισκάρουν να τον χάσουν έκαναν την κίνηση τους άμεσα.

Πιο συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ κατέθεσε πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ στη Φούλαμ. Ωστόσο, όπως τονίζει το «SkySports», η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν είναι η μόνη που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό άσο. Παράλληλα, δεν θεωρείται δεδομένο πως οι Λονδρέζοι θα αποδεχτούν την πρόταση που τους έχει γίνει. Ναι μεν είναι ο μόνος τρόπος να βγάλουν κάποια χρήματα από τον Καρβάλιο. Από την άλλη, όμως, δεν θέλουν να τον χάσουν σε μια στιγμή που παλεύουν για την άνοδο. Οι δύο ομάδες, πάντως, αναμένεται να συνεχίσουν τις συζητήσεις μέχρι τη λήξη του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου, προκειμένου να βρεθεί άκρη για τη μεταγραφή του νεαρού, με τον οποίο είναι εντυπωσιασμένοι άπαντες στη Λίβερπουλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ