Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Στη Γιουβέντους ο Ζακαρία!
Γιουβέντους

Επίσημο: Στη Γιουβέντους ο Ζακαρία!

Πήρε και επίσημη μορφή το νέο deal της Γιουβέντους! Οι μπιανκονέρι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντένις Ζακαρία από την Γκλάντμπαχ!

31.01.2022 | 19:32

Έδωσε Μπεντακούρ και Κουλουσέφσκι, πήρε Ντένις Ζακαρία η Γιουβέντους που παρέμεινε… ενεργή τη τελευταία μέρα των μεταγραφών. Η Γηραία Κυρία ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου χαφ από την Γκλάντμπαχ έναντι περίπου 8 εκατ. ευρώ. Ο Ελβετός χαφ βρέθηκε από χθες στο Τορίνο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ως το 2026. Μέσω TikTok, δε, οι «μπιανκονέρι» αποκάλυψαν πως το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 28.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Αλέγκρι ανεβαίνει επίπεδο στον άξονα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για πολύ… δυνατό μηχανάκι που κάνει πολλές δουλειές. Δεν είναι τυχαίο πως από όταν πήγε στην Bundesliga το 2017 κατέγραψε 125 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την πρώην, πλέον, ομάδα του. Έρχεται να προσφέρει δύναμη, ταχύτητα και κάλυψη κενών χώρων στη μεσαία γραμμή.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με αυτό το deal, η Γιουβέντους κλείνει τις κινήσεις της με εντυπωσιακό τρόπο. Δεδομένου πως έχει ήδη αποκτήσει και τον Ντούσαν Βλάχοβιτς. Και μπορεί να έδωσε τους δύο πρώτους που αναφέραμε στην αρχή του κειμένου, αλλά δεν ήταν από τα βασικά… γρανάζια της. Είχαν χρόνο συμμετοχής, αλλά όχι τον πλέον καθοριστικό. Και φυσικά από τις δύο πωλήσεις εκείνες, μπήκαν αρκετά χρήματα στα ταμεία για τις δύο σημαντικές προσθήκες που έγιναν. Αφού τόσο ο Σέρβος στράικερ όσο και ο Ελβετός αμυντικός μέσος θα πάρουν φανέλα βασικού… σπίτι τους.

@juventus Welcome Zakaria ⚪⚫🔥 #Juventus #Zakaria ♬ FOLLOW ME MIKUULSTANCE – Mikuulstance

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version