Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ντίαζ θα τα… τσεπώνει καλά από τη Λίβερπουλ!
Λίβερπουλ

Ο Ντίαζ θα τα… τσεπώνει καλά από τη Λίβερπουλ!

Κάτι παραπάνω από καλό θα είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Λίβερπουλ ο Λουίς Ντίαζ που θα είναι «κόκκινος» για πολλά χρόνια.

31.01.2022 | 09:14

Ο Γιούργκεν Κλοπ κάνει σπάνια μεταγραφές. Πιστεύει πολύ στους παίκτες του και δύσκολα υπάρχει κάποιος εκεί έξω που του γεμίζει το μάτι. Όμως, ένας από αυτούς ήταν ο Λουίς Ντίαζ της Πόρτο.

Οι «κόκκινοι» δεν έχασαν πολύ καιρό μαζί του. Έτσι, λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου τον έκαναν δικό τους έναντι 40 εκατομμυρίων λιρών που έδωσαν στους Πορτογάλους για χάρη του. Όχι λίγα εδώ που τα λέμε. Και σίγουρα φαίνονται πιο… πολλά αν αναλογιστεί κανείς ότι η Λίβερπουλ δεν βάζει και τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η επίθεση του συλλόγου του Μερσεϊσάιντ θα έχει έναν ταλαντούχο παίκτη. Όσο περνάνε οι ώρες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας από τα αγγλικά ΜΜΕ ολοένα και περισσότερα που έχουν να κάνουν με το deal των δύο πλευρών.

Όπως τα χρήματα που θα έχει λαμβάνειν από τη Λίβερπουλ ο Λατίνος στράικερ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Ντίαζ θα βλέπει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να… φουσκώνουν εβδομάδα μπει, εβδομάδα βγει με 90.000 λίρες (120.000 ευρώ για όσους ενδιαφέρονται). Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ντίαζ… φτιάχνει την ημέρα των φίλων της Λίβερπουλ!

Το ρόστερ της Λίβερπουλ είναι ένα από τα καλύτερα και πιο πλήρη που υπάρχουν στην Premier League. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι το καλό δεν μπορεί να γίνει και καλύτερο αν και εφόσον υπάρχουν περιπτώσεις σαν του Λουίς Ντίαζ.

Ο Κολομβιανός επιθετικός έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Πόρτο. Γι’ αυτό το λόγο εκτός από τους «κόκκινους» η πορτογαλική ομάδα είχε επίσημη πρόταση και από την Τότεναμ. Παρόλα αυτά η απόφαση του Λατίνου στράικερ ήταν μία και φάνηκε στο τέλος.

Έτσι, το μεταγραφικό… παράθυρο του Ιανουαρίου μπορεί να μην ξεκίνησε με κάτι συναρπαστικό για τους φίλους της Λίβερπουλ. Ωστόσο, φαίνεται πως κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ο Φάμπιο Καρβάλιο από τη Φούλαμ ως… κερασάκι στην τούρτα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version