Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνει το κόλπο… Αλάμπα και με νέο παίκτη της Μπάγερν η Ρεάλ!
Μπάγερν Μονάχου

Κάνει το κόλπο… Αλάμπα και με νέο παίκτη της Μπάγερν η Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να φέρει στο Μπερναμπέου τον Τολισό, όμως η Μπάγερν Μονάχου... από την πλευρά της θέλει να κρατήσει τον Γάλλο!

01.02.2022 | 18:33

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές ηχηρές μεταγραφές το καλοκαίρι. Η απόκτηση του Κίλιαν Μπαπέ θεωρείται δεδομένη, ενώ πολύ δυνατά παίζει και το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ωστόσο, ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να ενισχύσει με έμπειρου παίκτες το ρόστερ της ομάδας του.

Μια κομβική θέση για τον έμπειρο κόουτς της Ρεάλ, είναι αυτή του μέσου και ο Αντσελότι έχει… ήδη βρει τον παίκτη που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την μεσαία γραμμή των Μαδριλένων, που είναι ήδη από τις πλέον δυνατές στην Ευρώπη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Σύμφωνα με Μέσα από την Ισπανία, ο Κάρλο Αντσελότι έχει ξεχωρίσει τον Κορεντίν Τολισό! Η Ρεάλ θέλει να κάνει ξανά το… γνωστό κόλπο με τον Αλάμπα.

Οι Μαδριλένοι φαίνεται πως έχουν εκφράσει και επίσημα το ενδιαφέρον τους προς την πλευρά του Γάλλου άσου, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι που μας έρχεται. Παρόλα αυτά η θέση της Μπάγερν Μονάχου είναι ξεκάθαρη…

Ο Νάγκελσμαν ζήτησε από την διοίκηση των Βαυαρών την παραμονή του Τολισό, καθώς τον θεωρεί κομβικό για την νέα σεζόν…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version