ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Ο Ρονάλντο εντόπισε το επόμενο… φαινόμενο!

Ο Ρονάλντο φαίνεται πως έχει βρει το «φαινόμενο» του μέλλοντος, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο κανάλι του Κριστιάν Βιέρι.

Ο Ρονάλντο εντόπισε το επόμενο… φαινόμενο!

Σε συνέντευξή του στο «Bobo Tv», το κανάλι Twitch του Κρίστιαν Βιέρι, ο Ρονάλντο έχρισε το επόμενο φαινόμενο! Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ θυμήθηκε και έναν άλλο Βραζιλάνο θρύλο, τον Ρομάριο. Παράλληλα, μίλησε και για τον Νεϊμάρ, ενώ αποκάλυψε και ποιος επιθετικός του αρέσει πιο πολύ σήμερα. Δεν παρέλειψε επίσης να σχολιάσει και την ευρωπαϊκή Super League…

«Ο Ρονάλντο του μέλλοντος είναι ο Έντρικ, ένα αγόρι 15 ετών, έχει απίστευτο ταλέντο. Μετά πρέπει όμως να δούμε πώς θα εξελιχθεί ως επαγγελματίας. Μετά υπάρχει ένας άλλος, ο Κάιο από το Σάο Πάολο, νομίζω από το 2004», είπε αρχικά ο Ρονάλντο, ενώ μίλησε και:

Για τον Μέσι: «Είναι εξαιρετικός, έχει δύναμη, ταχύτητα και σωματική δύναμη. Ο Μέσι είναι πεινασμένος για γκολ, έπειτα είναι καλός εκτός γηπέδου όπως όλη αυτή η γενιά, σε αντίθεση με εμάς. Πιστεύω ότι αν είχαμε το μυαλό του Μέσι και του Ρονάλντο, εμείς θα μπορούσε να έχει πετύχει διπλάσια γκολ».

Για τον Νεϊμάρ: «Μακάρι να μπορέσει να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε αριθμούς έχει ξεπεράσει εμένα, τον Ζίκο, τον Ρομάριο, τώρα απέχει πέντε γκολ από το να ξεπεράσει τον Πελέ. Τον αγαπώ, σκοράρει πολύ. Είναι αυτοί που τον επικρίνουν λόγω της ιδιωτικής του ζωής και επειδή έχει κερδίσει ελάχιστα ατομικά βραβεία».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Για τον καλύτερο επιθετικό στον κόσμο αυτή τη στιγμή: «Ο Μπενζεμά κατά τη γνώμη μου, αλλά ο Λεβαντόφσκι είναι πολύ κοντά. Ο Χάαλαντ θα γίνει πολύ δυνατός, ίσως και νούμερο ένα, αλλά δεν έχει την τεχνική των δύο κορυφαίων.»

Για τον Μπαπέ: «Είναι πολύ δυνατός, έχει αυτή την ταχύτητα και την ψυχραιμία μπροστά στο τέρμα που θα τον οδηγήσει στο νούμερο ένα. Και διάβασα την είδηση ότι θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα κερδίζει 50 εκατομμύρια το χρόνο. Βρεθήκαμε στη λάθος γενιά. Η ποδοσφαιρική βιομηχανία αναπτύσσεται τόσο πολύ που είναι δίκαιο να λαμβάνουν τα αστέρια όλο και περισσότερα χρήματα. Αν είναι έτσι σήμερα, είναι επειδή υπήρχαν παίκτες που τους ενέπνευσαν, όπως εμείς.» Ronaldo Nazario contó que Romario se lo llevaba de fiesta para quitarle la  titular

Για την ευρωπαϊκή Super League: «Θα έρθει αργά ή γρήγορα. Το ποδόσφαιρο πάντα εξελίσσεται, πάντα βελτιώνεται, δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει. Οι κορυφαίοι σύλλογοι θέλουν όλο και περισσότερα χρήματα για να πληρώσουν τους παίκτες που κοστίζουν όλο και περισσότερο, γι’ αυτό το η Super League δεν θα είναι όπως αυτή που παρουσιάστηκε, γιατί ήταν μια καταστροφή, αλλά θα έρθει. Τώρα υπάρχει έλλειψη διαλόγου μεταξύ των ηγετών του ποδοσφαίρου για τη βελτίωση της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας, δεν καταλαβαίνω γιατί η FIFA, η UEFA και τα διαφορετικά πρωταθλήματα να μην μιλάνε μεταξύ τους».

Για τον Ρομάριο: «Ο Ρομάριο ήταν… γιατί έβαζε τους νέους να του φέρουν καφέ και να του καθαρίσουν τα παπούτσια. Μια μέρα μου είπε ξαφνικά: Ετοιμάσου, θα βγούμε απόψε, έλα μαζί μου και μην ανησυχείς. Είχε ετοιμάσει μια σκάλα για να πηδήξει τον τοίχο του ξενοδοχείου και υπήρχε αμέσως ταξί. Επιστρέψαμε στις πέντε το πρωί και στην προπόνηση ήταν νεκρός. Κατάλαβα ότι προσπαθούσε να με κουράσει για να πάρει τη θέση μου».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ