Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Την «πάτησε» η Παρί! Χάθηκε ένας τίτλος από… παίκτη της!
Παρί Σεν Ζερμέν

Την «πάτησε» η Παρί! Χάθηκε ένας τίτλος από… παίκτη της!

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι δεν έφτανε στην Παρί Σεν Ζερμέν που αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Νις!

01.02.2022 | 00:34

Έκανε… φτερά ένας από τους φετινούς στόχους της Παρί Σεν Ζερμέν. Έστω κι αν θεωρητικά είναι ο λιγότερο σημαντικός… Η ομάδα του Ποκετίνο τα βρήκε «μπαστούνια» απέναντι στη Νις και τελικά αποκλείστηκε από το θεσμό του Κυπέλλου στα πέναλτι. Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη δράση (έπαιξε σε όλο το ματς) δεν ήταν ικανή ν’ αλλάξει τα δεδομένα για τους πρωτευουσιάνους που είπαν με σκληρό τρόπο… αντίο στη διοργάνωση. Μάλιστα, σε αυτό έπαιξε ρόλο ένας… παίκτης της Παρί που παίζει δανεικός στη σημερινή θριαμβεύτρια. Ο λόγος για τον Πολωνό τερματοφύλακα, Μάρτσιν Μπούλκα που ήταν καθοριστικός στη διαδικασία των πέναλτι. Συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η Νις να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και να αφήσει στα κρύα του λουτρού την ομάδα στην οποία… ουσιαστικά ανήκει.

Οι δύο μονομάχοι δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους στο 90λεπτο. Ακόμα κι όταν μπήκε στο ματς ο Μπαπέ στο 64′, η κατάσταση πάλι δεν διαφοροποιήθηκε. Παράταση δεν υπήρχε εξ ορισμού και τελικώς το 0-0… υποχρέωσε Παρί και Νις να παλέψουν για το εισιτήριο στην «κόκκινη ρουλέτα». Οι δύο μοιραίοι από πλευράς πρωτευουσιάνων ήταν οι Παρέδες και Σίμονς. Αντιστοίχως ήρωας για τη Νις, ο Μπούλκα που αναφέραμε νωρίτερα. Απέκρουσε τα δύο συγκεκριμένα πέναλτι και αν και δανεικός από την Παρί, πανηγύρισε την τεράστια πρόκριση για την ομάδα από τη Νίκαια.

Φάσεις από το Παρί-Νις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version