ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ποια Παρί; Αλλού έχει το μυαλό του ο Ζιντάν!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να έχει ως πρώτη του προτεραιότητα τον πάγκο της εθνικής Γαλλίας και μόνο αν «χαλάσει» η επιλογή αυτή θα κοιτάξει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ποια Παρί; Αλλού έχει το μυαλό του ο Ζιντάν!

Σχεδόν άπαντες όσοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο τα τελευταία περίπου 30 χρόνια γνωρίζουν τον Ζινεντίν Ζιντάν. Αρχικά, ως παίκτης, ο Γάλλος ήταν ένας πραγματικός… αρτίστας, γράφοντας τη δική του ιστορία. Ό,τι ακριβώς έκανε και ως προπονητής μετέπειτα, βέβαια. Βλέπετε, ο 49χρονος σήμερα τεχνικός, αποτελεί έναν από τους λίγους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που πέτυχε και στα δύο πόστα. Εξάλλου, από την άκρη του πάγκου πανηγύρισε τρία συνεχόμενα Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκεί απ’ όπου αποχώρησε για δεύτερη φορά τον περασμένο Μάιο, αφού κατέκτησε μαζί της τη La Liga.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Από τότε μέχρι και σήμερα ο Ζιντάν δεν έχει αναλάβει κάποια ομάδα. Βέβαια, ο «Ζιζού» είχε αρκετές προτάσεις στο διάστημα αυτό, αλλά δεν αποδέχτηκε κάποια εξ αυτών. Κι αυτό γιατί περίμενε την κατάλληλη πρόταση προκειμένου να επιστρέψει. Ειδικά, το τελευταίο διάστημα το όνομα του ακούγεται ολοένα και περισσότερο για την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, οι δύο πλευρές φέρονταν να βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ και λίγο καιρό. Ωστόσο, αυτές έχουν «παγώσει» από τη μεριά του 49χρονου, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έγινε λόγω… Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, σύμφωνα με το «RMC Sport», ο Ζιντάν διέκοψε τις συζητήσεις γιατί έχει ακόμα ως προτεραιότητα του τον πάγκο της εθνικής Γαλλίας.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ζιντάν

Ο Ντεσάν κρίνει το μέλλον του Ζιντάν

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, η Παρί έχει θέσει εδώ και καιρό τον «Ζιζού» ως πρώτο της στόχο για το καλοκαίρι, με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να βρίσκεται σχεδόν με το ένα… πόδι εκτός ομάδας. Ωστόσο, ο Ζιντάν έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις των Παριζιάνων τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Κι αυτό γιατί έχει ως στόχο τον πάγκο της εθνικής Γαλλίας μετά το Μουντιάλ του 2022. Το πλάνο αυτό, βέβαια, μπορεί να αλλάξει αν ο Ντιντιέ Ντεσάν αποφασίσει να παραμείνει στους «Τρικολόρ» και μετά τη διοργάνωση.

Φυσικά, η Παρί δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τόσο μακριά, όπως και ο Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός ουσιαστικά περιμένει να δει τις πρώτες σκέψεις του συμπατριώτη του προπονητή, αλλά και της γαλλικής Ομοσπονδίας για το μέλλον της με τον Ντεσάν. Αν νιώσει σίγουρος πως μετά το Μουντιάλ μπορεί να αναλάβει τη Γαλλία, τότε θα απορρίψει μια και καλή την πρόταση της Παρί. Ωστόσο, δει ότι η θέση απομακρύνεται, τότε θα σκεφτεί ξανά τους Παριζιάνους, που μάλιστα του προσφέρουν ένα τεράστιο συμβόλαιο για να υπογράψει μαζί τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ