ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Λεβαντόφσκι: «Δεν ξέρω γιατί ο Μέσι δεν με ψήφισε στο βραβεία της FIFA»

Στη «Χρυσή Μπάλα» ο Λιονέλ Μέσι ψήφισε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, στη συνέχεια όμως στα βραβεία της FIFA άλλαξε γνώμη και παραξένεψε τον Πολωνό.

Λεβαντόφσκι: «Δεν ξέρω γιατί ο Μέσι δεν με ψήφισε στο βραβεία της FIFA»

Έκπληκτος για την επιλογή του Λιονέλ Μέσι να μην τον ψηφίσει για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή τη FIFA έμεινε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Μιλώντας σε Μέσο της Πολωνίας, το «κανόνι» της Μπάγερν Μονάχου, μίλησε για τη «Χρυσή Μπάλα» και το βραβείο της FIFA, πέρα από την περίεργη επιλογή του Αργεντίνου σούπερ σταρ.

Παραξενευμένος από την αλλαγή… λογικής του Μέσι ο Λεβαντόφσκι!

Αρκετά… περίεργη φάνηκε στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η επιλογή του Λιονέλ Μέσι στην ψηφοφορία των βραβείων της FIFA. Λίγο μετά την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» και την κατά πολλούς άδικη ήττα του Πολωνού, ο Μέσι είχε προχωρήσει σε μερικές αποκαλυπτικές δηλώσεις. Ο Αργεντίνος δεν έκρυψε τα λόγια του, δηλώνοντας πως ο Λέβα άξιζε το βραβείο το 2020. Τότε όμως δεν είχε γίνει απονομή και ο Πολωνός έμεινε με άδεια χέρια.

Παρά την ψήφο του σταρ της Παρί όμως για τον Λεβαντόφσκι, ο Αργεντίνος στα βραβεία της «FIFA» άλλαξε πλάνα. Εκεί, έδωσε από μια ψήφο στους συμπαίκτες του στο Παρίσι Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ, με τον Καρίμ Μπενζεμά να παίρνει την τελευταία ψήφο. «Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ψήφησα τον Μέσι γιατί εκτιμώ όσα έκανε μέσα στο 2021» ανέφερε στο «Pilka Nοzna» o Λεβαντόφσκι. «Με ψήφισε στη “Χρυσή Μπάλα”, αλλά μετά άλλαξε γνώμη. Ωστόσο δεν μετανιώνω τίποτα, το αποδέχθηκα, ήταν η απόφασή του και αυτό είναι».

Στη συνέχεια έκανε σύγκριση της «Χρυσής Μπάλας» με το βραβείο της FIFA. «Σκεφτόμουν πολύ τα δύο βραβεία τον τελευταίο καιρό. Έχω φτάσει στο συμπέρασμα πως το δεύτερο έχει μεγαλύτερη αξία από το πρώτο. Μόνο δημοσιογράφοι ψηφίζουν για τη «Χρυσή Μπάλα». Κάτι που πολλοί ειδικοί και παίκτες έχουν σχολιάσει αρνητικά. Από την άλλη στο βραβείο της FIFA, παίκτες και δημοσιογράφοι έχουν δικαίωμα ψήφου. Αρχηγοί και προπονητές εθνικών μπορούν να αξιολογήσουν καλύτερα τη δουλειά μας. Μπορεί η «Χρυσή Μπάλα» να έχει μεγαλύτερο πρεστίζ, όμως η ουσία βρίσκεται σε αυτό της FIFA. Με κάνει περήφανο όμως που οι κορυφαίοι παίκτες με ψήφισαν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν κορυφαίο. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για πολλά χρόνια».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ