ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Συγκινημένος ο Μαρινάκης: «Αφιερωμένη η βραδιά σε δυο μεγάλους Ολυμπιακούς» (vid)
Τρισευτυχισμένος ο Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ»
Ο «κέρβερος» Τζολάκης με τεράστια εμφάνιση «έβαλε τα γυαλιά» στον Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vid)
Με ένα όνειρο… όχι τόσο τρελό ο Ολυμπιακός – Ατελείωτο πάρτι στον Πειραιά! (vids)
Δεν θα χάσει ΠΟΤΕ – Τελικός και αήττητο στο 90+7′ για Λεβερκούζεν! (vids)
Στον τελικό ο Θρύλος με υπογραφή Ελ Κααμπί! (vid)
Η Αταλάντα «γλέντησε» την Μαρσέιγ και έφυγε για τελικό! (vids)
ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ, 2-0! (vid)
Σωτήριος ο Τζολάκης, σταμάτησε εντυπωσιακά τους Μπέιλι και Ντιαμπί! (vids)
Κινδυνεύει το αήττητο της Λεβερκούζεν: Προβάδισμα για την Ρόμα! (vid)
Δεν χαμπαριάζει ο Κριστιάνο, έφτασε τα 53 γκολ φέτος! (vid)
Αταλάντα: Ο Λούκμαν την στέλνει τελικό και το Μπέργκαμο πήρε «φωτιά»! (vid)
Γκουντογκάν: «Έπαιξα για τον Κλοπ αλλά με τον Πεπ έμαθα τι σημαίνει ποδόσφαιρο»!
ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός με Ελ Κααμπί, έβαλε στα δίχτυα και τον Μαρτίνες! (vid)
Ο Μαλντίνι «υποκλίθηκε» στην Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Προς την… έξοδο ο Ρούντιγκερ – Νέο άκυρο σε πρόταση ανανέωσης της Τσέλσι!

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έριξε νέο άκυρο σε συμβόλαιο με διπλές απολαβές που του προσέφερε η Τσέλσι και πλέον πλησιάζει στην πόρτα της εξόδου.

Προς την… έξοδο ο Ρούντιγκερ – Νέο άκυρο σε πρόταση ανανέωσης της Τσέλσι!

Χωρίς καμία αμφιβολία η έλευση του Τόμας Τούχελ… αναγέννησε τον Αντόνιο Ρούντιγκερ. Υπό τον Φρανκ Λάμπαρντ ο Γερμανός στόπερ είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Κι ακόμα κι όταν αγωνιζόταν ήταν αρκετά ασταθής και κάνοντας αρκετά λάθη. Έτσι, ουσιαστικά πριν την πρόσληψη του συμπατριώτη του τεχνικού ήταν σχεδόν… ξένο σώμα στην ομάδα. Με τον Τούχελ, όμως, τα πάντα άλλαξαν προς το καλύτερο για τον 28χρονο αμυντικό. Ο Γερμανός προπονητής τον έβαλε άμεσα στη βασική ενδεκάδα, χρησιμοποιώντας τον στην αμυντική του τριάδα. Μια απόφαση που δεν τη μετάνιωσε, με τους Λονδρέζους να κατακτούν το Champions League στο τέλος της σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ρούντιγκερ ήταν από τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας, όντας τρομερά σταθερός την περσινή σεζόν. Μάλιστα, ο ίδιος συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις και φέτος. Την ίδια στιγμή, όμως, το μέλλον του στην Τσέλσι μόνο σίγουρο δεν είναι. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο του με την ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2022, οπότε ήδη από τον Ιανουάριο μπορεί να συζητήσει και να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει. Οι «μπλε» φυσικά καταβάλουν προσπάθειες για να τον ανανεώσουν, αλλά σύμφωνα με την «DailyMail» αυτές πέφτουν στο κενό, αφού ο Γερμανός στόπερ είπε «όχι» στην τελευταία τους πρόταση που θα του διπλασίαζε τις απολαβές.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ρούντιγκερ

Τα χρήματα που θέλει ο Ρούντιγκερ, το ενδιαφέρον και η τελική προσπάθεια της Τσέλσι

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρούντιγκερ λαμβάνει περίπου 120 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, με την αρχική πρόταση της Τσέλσι να φτάνει στις 165 χιλιάδες. Ο Γερμανός στόπερ δεν… συζήτησε καν την πρώτη πρόταση, με τους «μπλε» να επανέρχονται προσφέροντας 240 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα. Δηλαδή ακριβώς τα διπλάσια χρήματα από αυτά που λαμβάνει. Ωστόσο, είδαν τον 28χρονο να αρνείται ξανά το ποσό που του προσφέρθηκε. Κι αυτό γιατί θεωρεί πως μπορεί να βρει ένα ακόμα μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο ο Ρούντιγκερ και οι εκπρόσωποι του θεωρούν πως μπορεί να λάβει μέχρι και κάτι παραπάνω από 470 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους σε περίπτωση που αποχωρήσει ως ελεύθερος. Εξάλλου, ήδη οι Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθούν την περίπτωση του κι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του αν μείνει ελεύθερος. Την ίδια στιγμή, πάντως, η Τσέλσι δεν αναμένεται να τα παρατήσει. Βλέπετε, ο Τόμας Τούχελ θεωρεί τον Γερμανό στόπερ σημαντικό κομμάτι στα πλάνα του κι έχει ζητήσει την ανανέωση του. Γι’ αυτό και ψάχνουν τρόπο να του παρουσιάσουν ένα ελκυστικό οικονομικό πακέτο για να «δέσει» το μέλλον του μαζί τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ