ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Δεν… κρατιέται και θέλει να παίξει άμεσα ο Ντίαζ!

Ο Λουίς Ντίαζ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λίβερπουλ, την οποία χαρακτήρισε ως την ιδανική ομάδα, ενώ έθεσε εαυτόν άμεσα στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ.

Δεν… κρατιέται και θέλει να παίξει άμεσα ο Ντίαζ!

Η φετινή σεζόν ήταν αυτή που έφερε την… εκτόξευση του Λουίς Ντίαζ. Ο Κολομβιανός άσος έκανε μια καλή χρονικά και πέρσι, αλλά φέτος ήταν… χάρμα ιδέσθαι. Έγινε ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Πόρτο και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα. Με 16 γκολ και 6 ασίστ σε 28 παιχνίδια με τους «Δράκους» αυτό δεν φαίνεται παράλογο. Όπως είναι λογικό οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Αρχικά η Τότεναμ ήταν αυτή που κινήθηκε για την απόκτηση του κι έμοιαζε να πλησιάζει σε αυτήν μέρα με τη μέρα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, η Λίβερπουλ έκανε το… colpo grosso και «έκλεψε» τον Ντίας έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ, βάζοντας στη «μηχανή» της τον παίκτη που ήθελε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός, μάλιστα, τον υποδέχθηκε στην Αγγλία την Παρασκευή (4/2) και του χάρισε μια από τις… γνωστές αγκαλιές του. Αμέσως μετά ο Κολομβιανός άσος προπονήθηκε με τη νέα του ομάδα, ενώ έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της. Εκεί χαρακτήρισε τους «κόκκινους» ως την ιδανική ομάδα για εκείνον, έθεσε εαυτόν άμεσα στη διάθεση του προπονητή του, ενώ έστειλε μήνυμα και στους φιλάθλους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ντίαζ: «Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω χαρούμενο τον κόσμο»

«Είμαι αφοσιωμένος στο να παίξω από σήμερα (σ.σ χθες), την πρώτη κιόλας μέρα μου στην ομάδα. Ήδη έκανα λίγη προπόνηση, βγήκα στο γήπεδο και μετά στο γυμναστήριο. Η νοοτροπία μου είναι να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα από την αρχή, να κάνω αυτό που θα μου ζητηθεί και να συνεισφέρω στις επιτυχίες. Είμαι διαθέσιμος για τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο για ό,τι με χρειαστούν και είμαι έτοιμος να παίξω. Για μένα η Λίβερπουλ είναι η ιδανική ομάδα και η απόφαση μου να έρθω βασίστηκε αρκετά σε αυτό. Γνώριζα πως το στυλ παιχνιδιού της ομάδας θα με βοηθήσει. Είναι μια σημαντική στιγμή για εμένα και πρέπει να δουλέψω στο 100% γιατί το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να προσφέρω όταν μπω στο γήπεδο.

Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω αρκετά στην ομάδα με την ταχύτητα και την τεχνική μου. Νομίζω ότι αυτά είναι δύο από από τα δυνατά μου σημεία. Επίσης, έχω μια άνεση στο να σκοράρω. Παράλληλα, θέλω να δώσω ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας, να τους χαιρετήσω και να τους ζητήσω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, όπως κάνουν πάντα, γνωρίζω ότι είναι εκπληκτικοί και θα δώσω ό,τι έχω, το 100% του εαυτού μου για να βοηθήσω την ομάδα και να τους κάνω χαρούμενους», ανέφερε ο Ντίαζ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ