ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Μπλόκο στην Παμπλόνα για Σεβίλλη – Μαρσιάλ

Η Σεβίλλη ήθελε το διπλό στην Παμπλόνα αλλά πρακτικά δεν μπόρεσε στιγμή μένοντας στο 0-0 με αντίπαλο την Οσασούνα. Μοιραίος ο Ράκιτιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Μπλόκο στην Παμπλόνα για Σεβίλλη – Μαρσιάλ

To ντεμπούτο του Άντονι Μαρσιάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα και τη Σεβίλλη δεν συνδυάστηκε με νίκη. Οι Σεβιγιάνοι τα βρήκαν σκούρα στην Παμπλόνα με την Οσασούνα να μπλοκάρει τα σχέδια της ομάδας του Τζουλιέν Λοπετέγκι. Τελικό σκορ 0-0 και οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να βρεθούν μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μοιραίος ο Ιβάν Ράκιτιτς, με τον Κροάτη στις καθυστερήσεις να χάνει πέναλτι.

To ματς

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή είχε το βράδυ του Σαββάτου η Σεβίλλη. Η ομάδα του Τζουλιέν Λοπετέγκι στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της La Liga επισκέφτηκε την έδρα της πάντα μαχητικής Οσασούνα. Η Παμπλόνα διαχρονικά δυσκολεύει τους Ανδαλουσιάνους. Τώρα όμως το κίνητρο για τη νίκη ήταν πολύ μεγάλο. Με τρίποντο η Σεβίλλη θα πλησίαζε σε απόσταση βολής την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο χορτάρι όμως η αποστολή της έμοιαζε εξαρχής πολύ δύσκολη. Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα έδειξαν ικανοί να κάνουν τη ζημιά. Μπορεί η κατοχή της μπάλας να πέρασε στα πόδια των φιλοξενούμενων όμως η Οσασούνα ήταν η ομάδα που στο πρώτο μέρος είχε τις καλύτερες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά καμία από αυτές τις φάσεις δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Μπούνου. Έτσι μοιραία το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε βρίσκοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Στο δεύτερο μέρος η Σεβίλλη ανέβασε ταχύτητα. Μαρσιάλ, Εν Νεσίρι και Ράκιτιτς τράβηξαν στην επίθεση τη φιλοξενούμενη ομάδα. Η Οσασούνα όμως δεν έδειξε να τρομάζει σταματώντας με χαρακτηριστική ευκολία όλες τις προσπάθειες των αντιπάλων της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν το μηδέν και παράλληλα έβγαλαν τις δικές τους κόντρες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ωστόσο η πίεση από πλευράς Σεβίλλης έγινε πιο έντονη.

Ράκιτιτς ο μοιραίος για τη Σεβίλλη

Οι Σεβιγιάνοι έβαλαν τους αντιπάλους τους μέσα στην περιοχή τους ψάχνοντας το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη. Στις καθυστερήσεις η ομάδα του Λοπετέγκι είχε την μεγάλη ευκαιρία. Ο Κουντέ ανατράπηκε εντός περιοχής. Διαιτήτης και var έδωσαν το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιβάν Ράκιτιτς. Ο Κροάτης όμως είδε τον Ερέρα να τον νικά, με τον Ισπανό να αποκρούει με υπερένταση το πέναλτι. Μοιραία το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ