ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Τέζα» και στο FA Cup η Γιουνάιτεντ στα γενέθλια του Κριστιάνο! (vid)

Ιστορικό κάζο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο FA Cup, μένοντας εκτός συνέχειας από τη Μόντλεσμπρο της Championship μετά τη διαδικασία των πέναλτι!

«Τέζα» και στο FA Cup η Γιουνάιτεντ στα γενέθλια του Κριστιάνο! (vid)

«Μαύρα γενέθλια» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έκλεισε τα 37, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μένει νωρίς εκτός και από ένα ακόμα τρόπαιο! Στο FA Cup, η Μίντλεσμπρο έβαλε φρένο στα «όνειρα» των «κόκκινων διαβόλων» για τίτλο, αποκλείοντας τους στη διαδικασία των πέναλτι! Πολλές χαμένες ευκαιρίες από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και ένα αμφιλεγόμενο γκολ ισοφάρισης από τους φιλοξενούμενους.

Ο Κριστιάνο ζορίστηκε, αλλά ο Σάντσο άνοιξε το σκορ!

Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να δείξει τις ορέξεις της. Μόλις στο 2′, ο Σάντσο με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Μίντλεσμπρο, η οποία τη γλύτωσε φθηνά. Στη συνέχεια το… παρά λίγο μαγικό ψαλιδάκι του Κριστιάνο, πλησίασε πολύ κοντά στο γκολ της χρονιάς. Λίγο πριν το 20ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και μια «χρυσή ευκαιρία» να ανοίξουν το σκορ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως σε ένα πολύ σπάνιο για αυτόν συμβάν, αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Η δικαίωση όμως ήρθε τελικά δια… ποδός Σάντσο. Ο Μπρούνο Φερνάντες με μπαλιά ακριβείας βρήκε με απίστευτη ευκολία τον Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος με πλασέ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ.

Το χαμένο πέναλτι του Ρονάλντο, έκανε τον Πορτογάλο να «σκυλιάσει». Στο 29′ αστόχησε από καλή θέση, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τζο Λάμλεϊ νίκησε τον σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ. Στο μεταξύ, το τέρμα του Ράσφορντ (31′) ακυρώθηκε, κατόπιν υποδείξεως οφσάιντ του Άγγλου.

VARβάτη απόφαση και 1-1 η Μίντλεσμπρο!

Και στο δεύτερο μισό του αγώνα, η αστοχία της Γιουνάιτεντ ήταν μεγάλη. Ράσφορντ και Κρισιτάνο (54′ και 55′) έχασαν ο ένας μετά τον άλλο μεγάλες ευκαιρίες να ανεβάσουν ακόμα ψηλότερα το σκορ. Βλέποντας αυτό η Μίντλεσμπρο, θέλησε να χτυπήσει το παιχνίδι. Στο 57′ και με τον Ματ Κρουκς δράστη, η «μπόρο» πλησίασε το 1-1. Με τον Χέντερσον όμως να αντιδρά σωστά, η Γιουνάιτεντ γλύτωσε τα χειρότερα.

Τελικά, αυτό που δεν ήθελαν στη Γιουνάιτεντ έγινε πραγματικότητα. Σε μια φάση που σήκωσε μεγάλες αντιδράσεις, η Μίντλεσμπρο κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ. Ο Γουάτμορ έκανε κοντρόλ με το χέρι του και μοίρασε έτοιμο γκολ στον Κρουκς, επιτυγχάνοντας το 1-1 της ομάδας του. Παρά τη γκρίνια των παικτών των γηπεδούχων, αλλά και μετά από έλεγχο του VAR, το γκολ μέτρησε κανονικά.

Τα αυτοκτονικά λάθη της Γιουνάιτεντ συνεχίστηκαν και χάθηκε ακόμα μια τεράστια ευκαιρία για γκολ στο 72′. Φράι και Λάμλει έκαναν τραγικό λάθος στην περιοχή τους, δίνοντας μυθική ευκαιρία στον Φερνάντες να πάρει ξανά τα ηνία του σκορ. Το πλασέ του Πορτογάλου όμως βρήκε στο δοκάρι, σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία.

Το σκορ στα υπόλοιπα λεπτά της κανονικής διάρκειας δεν άλλαξε και η παράταση ήταν γεγονός. Εκεί μάλιστα, η Μίντλεσμπρο έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Κονόλι για να σοκάρει τη Γιουνάιτεντ. Το 1-1 παρέμεινε όμως και οι δύο ομάδες πήγαν στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι.

Εκεί, οι πρώτες επτά εκτελέσεις και των δύο ομάδων βρήκαν στόχο. Στο 15ο πέναλτι, ο Πελτιέ βρήκε στόχο και έδωσε προβάδισμα στη Μίντλεσμπρο. Ο Ελάνγκα δεν κατάφερε να απαντήσει και με το εντυπωσιακό 8-7 των πένατλι, η «Μπόρο» πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά του FA Cup.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ