ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Υπόκλιση Ίντερ στο μεγαλείο του Ζιρού και το ντέρμπι στη Μίλαν! (vid)

Ολιβιέ Ζιρού και Μάικ Μενιάν κρατούν ζωντανή τη Μίλαν για το σκουντέτο, γυρνώντας σε λίγα λεπτά το ντέρμπι του Μιλάνου με την Ίντερ!

Υπόκλιση Ίντερ στο μεγαλείο του Ζιρού και το ντέρμπι στη Μίλαν! (vid)

Δύο γκολ από τον Ολιβιέ Ζιρού προς το φινάλε του ντέρμπι, σκότωσαν την Ίντερ και χάρισαν νίκη τεράστιας σημασίας στη Μίλαν! Αν και καλύτεροι, οι γηπεδούχοι έπεσαν πάνω στον άριστο Μάικ Μενιάν και στη συνέχεια ο συμπατριώτης του Γάλλου κίπερ, υλοποίησε την ανατροπή των «ροσονέρι»!

«Άγιος» Μενιάν κράτησε όρθια τη Μίλαν!

Με αέρα πρωταθλήτριας κατέβηκε στο παιχνίδι η Ίντερ κόντρα στη συμπολίτισσα. Χρειάστηκαν μόλις δέκα λεπτά για να σκοράρει με τον Ντάμφρις, όμως η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη καθώς υπήρχε οφσάιντ. Παρόλα αυτά, οι «νερατζούρι» δεν πτοήθηκαν και ακάθεκτοι συνέχισαν να ψάχνουν το αντίπαλο τέρμα.

Γνωστός για τις… καραβολίδες του, ο Μπαρέλα θέλησε με παρόμοιο τρόπο να βρει δίχτυα. Η προσπάθειά του (26′) όμως για λίγο δεν βρήκε στόχο. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ντάμφρις έχασε χρυσή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Μετά από όμορφη ομαδική ενέργεια από τα δεξιά, ο Ολλανδός βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μενιάν. Ο Γάλλος κίπερ όμως κάλυψε όσο περισσότερο χώρο μπορούσε και απέτρεψε το 1-0.

Έχοντας βαλτώσει για πολλά αγωνιστικά λεπτά, η Μίλαν απείλησε στο 35ο λεπτό με τον Τονάλι, ο Χαντάνοβιτς όμως απέκρουσε εντυπωσιακό. Και εκεί που οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να ανεβαίνουν, η Ίντερ πίεσε ξανά. Απάντηση όμως στο σουτ του Μαρτίνες (38′) είχε και πάλι ο εξαιρετικός Μενιάν. Στην ακριβώς επόμενη φάση όμως, ο Τσαλχάνογλου σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Πέρισιτς και ο Κροάτης με μονοκόμματο σουτ άνοιξε το σκορ. Με το εύθραυστο 1-0 υπέρ της, η Ίντερ πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Το σκορ ωστόσο θα μπορούσε να είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Δεν καθάρισε η Ίντερ και ο Ζιρού τη σκότωσε

Σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός στο δεύτερο μισό ήταν πολύ χαμηλότερος. Αρκετά πιο νωχελική, η Ίντερ δεν έδειξε να έχει όρεξη να πιέσει για δεύτερο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι. Ο Στέφανο Πιόλι άλλαξε το σχήμα, αποσύροντας Σάλεμακερς και Κεσιέ, με τους Μεσίας και Ντίαθ να δίνουν άλλη πνοή.

Τελικά, λίγα λεπτά αργότερα, το πείραμα απέδωσε καρπούς. Στο 75′ και σε αντεπίθεση των «ροσονέρι», ο Ζιρού με άνεση κατάφερε να φέρει στα ίσα το παιχνίδι. Έχοντας πλέον το μομέντουμ υπέρ της, η Μίλαν έκανε και την ολική ανατροπή! Πάλι ο Γάλλος στράικερ βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ, σκόραρε γκολ νίκης για την ομάδα του (79′)! Με δέκα τελείωσαν το παιχνίδι οι «ροσονέρι», μετά την αποβολή του Τεό Ερνάντες στο φινάλε.

Νίκη-χρυσάφι για τη Μίλαν, η οποία πλέον παραμένει στο -1 από την Ίντερ με παιχνίδι παραπάνω. Μόλις 14 αγωνιστικές πριν το φινάλε, ίσως αυτή η τεράστια ανατροπή να κρίνει ακόμα και τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ιταλία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ