ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η φετινή Λίβερπουλ δεν υποτιμά κανένα Κύπελλο – «Καθάρισε» την Κάρντιφ (vid)

Η Λίβερπουλ προκρίθηκε στους «16» του Fa Cup, επικρατώντας εντός έδρας της Κάρντιφ με 3-1, σε ένα ματς με πολλά κέρδη για την ομάδα του Κλοπ.

Η φετινή Λίβερπουλ δεν υποτιμά κανένα Κύπελλο – «Καθάρισε» την Κάρντιφ (vid)

Στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Fa Cup, η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Κάρντιφ στο «Άνφιλντ». Οι γηπεδούχοι απέδειξαν ότι φέτος δεν υποτιμούν κανέναν Κύπέλλο, κερδίζοντας άνετα με 3-1.

Η ομάδα του Κλοπ παρουσιάστηκε σοβαρή και παίζοντας κυρίως από τις πτέρυγες βρήκε τα 2 από τα 3 της γκολ. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι, η Λίβερπουλ μετράει μόνο κέρδη, καθώς πέρα από την πρόκριση είδε τους Τιάγκο και Έλιοτ να επιστρέφουν από τραυματισμούς και τον Λουίς Ντίαζ να κάνει το ντεμπούτο του.

Εξαιρετικός ήταν ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος ξεκίνησε βασικός και αποτέλεσε μόνιμη απειλή με τις σέντρες του. Τέλος, τα εύσημα πρέπει να πάνε στον Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος έδωσε το σύνθημα της νίκης με ένα ακόμη κρίσιμο γκολ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Λίβερπουλ απείλησε από νωρίς, με τον Ντιόγκο Ζότα. Ειδικότερα, στο 5ο λεπτό, ο Πορτογάλος «άδειασε» τον προσωπικό του αντίπαλο με απίθανη ντρίμπλα αλλά από πλεονεκτική θέση δε μπόρεσε να νικήσει τον Φίλιπς.

Η Λίβερπουλ είχε την κυριαρχία στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, κόντρα σε μία αμυντικά προσανατολισμένη Κάρντιφ. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι, δε δίσταζαν να βγουν στην κόντρα επίθεση όποτε έβρισκαν χώρους.

Οι γηπεδούχοι επιχειρούσαν με σέντρες να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν έβρισκαν στόχο. Η επόμενη απειλή της Λίβερπουλ ήρθε μετά από γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και το απογοητευτικό τελείωμα του Τζόουνς στο 35΄.

Η οργανωμένη άμυνα της Κάρντιφ δυσκόλευες τις προσπάθειες των γηπεδούχων, οι οποίοι συνέχιζαν τις σέντρες και τα γυρίσματα από τις πτέρυγες μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου.

Το παιχνίδι από τα πλάγια καρποφόρησε στο 2ο ημίχρονο

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Λίβερπουλ δεν άλλαξε το πλάνο. Τελικά, δικαιώθηκε και μία από τις σέντρες της κατέληξαν σε γκολ. Ειδικότερα, ο Άρνολντ μέτρησε μία ακόμη ασίστ στο 53ο λεπτό. Ο Άγγλος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και με άψογη κεφαλιά ο Ζότα άνοιξε το 1-0.

Από μία ακόμη στημένη φάση - αυτή τη φορά από σέντρα του Τσιμίκα - ο Ζότα δε μπόρεσε με εντυπωσιακό βολέ να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 60΄.

Στο 58ο λεπτό, ο Κλοπ χάρισε στον Λουίς Ντίαζ το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «κόκκινων». Ο Κολομβιανός δεν άργησε να προσφέρει για την ομάδα του. Στο 68ο λεπτό, μετά από προσωπική του προσπάθεια και ντρίμπλα σε κλειστό χώρο, η μπάλα στρώθηκε στον Μιναμίνο, ο οποίος έγραψε το 2-0.

Τα ευχάριστα για την ομάδα του Κλοπ δεν είχαν τελειωμό. Στο 2ο ημίχρονο σκόραρε και ο Χάρβει Έλιοτ στην πρώτη του συμμετοχή μετά από πολύμηνη απουσία λόγω σοβαρού τραυματισμού. Ο Άγγλος παρέλαβε την ασίστ του Ρόμπερτσον μέσα στην περιοχή και με υπέροχο σουτ έγραψε το 3-0.

Το γκολ της τιμής πέτυχε ο Γκόλντγουιλ στο 80ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος του Φιρμίνο στη μεσαία γραμμή. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα. Έτσι, η Λίβερπουλ πέρασε στους «16» της διοργάνωσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ