Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπαρτσελόνα τους “κερδίζει” όλους πλέον – Ζήτησε… νέο συμβόλαιο ο Αραούχο
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα τους “κερδίζει” όλους πλέον – Ζήτησε… νέο συμβόλαιο ο Αραούχο

Ο Ρόναλντ Αραούχο επιθυμεί να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και ενημέρωσε τους μάνατζερ του να βρεθούν σε συμφωνία με τους Μπλαουγκράνα.

06.02.2022 | 15:23

Η Μπαρτσελόνα σιγά σιγά προσπαθεί να βρει τα πατήματα της σε οικονομικά, αλλά και αγωνιστικό επίπεδο. Οι Μπαουγκράνα προχώρησαν σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις τον Γενάρη και δυνάμωσαν σε ένα μεγάλο βαθμό το ρόστερ.

Από την άλλη μείζον θέμα για τους Καταλανούς είναι και η επέκταση των συμβολαίων σε αρκετούς παίκτες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι στιγμής στην Βαρκελώνη.

Ένας από αυτούς είναι σίγουρα και ο Ρόναλντ Αραούχο. Ο Ουρουγουανός στόπερ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τσάβι. Μάλιστα, ο Ισπανός κόουτς με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως το μεγαλύτερο θέμα αυτήν την στιγμή στην ομάδα είναι το βρεθεί λύση με την παραμονή του 22χρονου άσου.

Το συμβόλαιο του με τους Μπλαουγκράνα λήγει το καλοκαίρι του 2023 και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει βλέψεις με την φανέλα της Μπαρτσελόνα! Ο Αραούχο στην συνάντηση που είχε με τους μάνατζερ του, ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στους Καταλανούς, ειδικά από την στιγμή που βλέπει πως την νέα σεζόν… ο σύλλογος θα έχει ανέβει επίπεδα.

Σίγουρα, το οικονομικό θα παίξει τεράστιο ρόλο, παρόλα αυτά… φαίνεται πως θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η Μπαρτσελόνα θέλει να συμφωνήσει άμεσα με τον 22χρονο στόπερ… πριν το καλοκαίρι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version