ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Πιο πειστική Παρί… πεθαίνεις – Διέσυρε με 5αρα την πρωταθλήτρια (vid)

Παρί πέντε αστέρων! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εκτέλεσε πέντε φορές την ανήμπορη να αντιδράσει Λιλ (1-5) και της έδειξε ποια θα είναι η φετινή πρωταθλήτρια στη Γαλλία.

Πιο πειστική Παρί… πεθαίνεις – Διέσυρε με 5αρα την πρωταθλήτρια (vid)

H Παρί Σεν Ζερμέν όταν βρίσκεται με το… πόδι πατημένο στο γκάζι απλά δεν έχει αντίπαλο. Οι Παριζιάνοι έπιασαν τους πρωταθλητές Γαλλίας από τον λαιμό και δεν σταμάτησαν λεπτό να τους… χτυπούν. Πέντε γκολ, δύο από τον Ντανίλο, ένα από τον Κιμπεμπέ και ένα από Μέσι και Μπαπέ. Το μόνο που κατάφερε η Λιλ ήταν να μειώσει με τον Μπότμαν.

Το ματς

Την έδρα των πρωταθλητών Γαλλίας επισκέφτηκε το βράδυ της Κυριακής η παρέα του Λιονέλ Μέσι. Η Παρί Σεν Ζερμέν ήθελε τη νίκη κόντρα στη Λιλ για να δείξει με τον πιο πειστικό τρόπο ποιος είναι το αφεντικό στο γαλλικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. Τα πράγματα ξεκίνησαν με τον ιδανικό τρόπο για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 10′ ο Ντανίλο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αμυντικής γραμμής και του τερματοφύλακα Γκρμπιτς και από κοντά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Η απάντηση της Λιλ όμως ήταν σχετικά άμεση. Στο 28′ ο Μπότμαν με προβολή μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ντοναρούμα και έκανε το 1-1 φέρνοντας ξανά το ντέρμπι σε ισορροπία. Η χαρά των γηπεδούχων ωστόσο δεν κράτησε για πολύ. Τέσσερα λεπτά μετά, στο 32′ ο Κιμπεμπέ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Παρί. Εκτέλεση κόρνερ από τον Μέσι. Η μπάλα πέρασε πάνω από τον Γκρμπιτς και από κοντά ο στόπερ της Παρί πέτυχε το γκολ.

Ζωγραφιές από Μέσι και Μπαπέ – Παρέλαση η Παρί

Σαν να μην έφθανε αυτό για τους «λιλουά» στο 38′ ήρθε άλλο ένα γκολ για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ο Μέσι. Ο Μπαπέ έκανε την κούρσα από τα αριστερά διασχίζοντας το μισό γήπεδο. Έχασε την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Λιλ. Εκεί βρέθηκε ο Μέσι, την πήρε, πήρε μία κόντρα, πάτησε περιοχή και με σκαφτό πλασεδάκι έκανε το 3-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι Παριζιάνοι μπήκαν ξανά φουριόζοι και με τον Ντανίλο ξανά σε ρόλο εκτελεστή έβαλαν πρόωρο τέλος στον αγώνα και τη διεκδίκηση των τριών βαθμών της νίκης. Ο Πορτογάλος πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ και τέταρτο συνολικά για την ομάδα του. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το ματς έδειχνε να… σβήνει. Ο Κιλιάν Μπαπέ όμως είχε διαφορετική γνώμη. Ο Γάλλος σούπερ σταρ στο 67′ πήρε το όπλο του και εξαπέλυσε τρομερό σουτ πετυχαίνοντας το γκολ της βραδιάς. Εκπληκτικό σουτ ζυγισμένο στο γάμα της εστίας της Λιλ. Εκεί τελείωσαν όλα. Η Παρί συνέτριψε τους «λιλουά» με 5-1 μέσα στο σπίτι τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ