Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Όχι» του Ζίλε στα πολλά χρήματα για τη Ντόρτμουντ!
Ντόρτμουντ

«Όχι» του Ζίλε στα πολλά χρήματα για τη Ντόρτμουντ!

Προτεραιότητα του Νίκλας Ζίλε μετά τις πρώτες επαφές ήταν η Ντόρτμουντ και όχι τα πολλά χρήματα των άλλων συλλόγων!

07.02.2022 | 22:01

«Όχι» σε αρκετές πλουσιοπάροχες προσφορές αναγκάστηκε να πει ο Νίκλα Ζίλε, προτιμώντας τη Ντόρτμουντ. Σύμφωνα με το μάνατζερ του παίκτη, δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να αποφασίσει την κίνηση του, παρά το δέλεαρ των περισσότερων χρημάτων που του προσέφεραν άλλες ομάδες.

Όταν προσέγγισε τον Ζίλε η Ντόρτμουντ, η απόφαση πάρθηκε άμεσα!

Με μια κίνηση που μάλλον… μπήκε στο μάτι της Μπάγερν, ο Νίκλας Ζίλε αποφάσισε να μετακινηθεί στη Ντόρτμουντ. Μετά από πολύμηνες συζητήσεις ανανέωσης συμβολαίου, οι δύο πλευρές δεν βρήκαν λύσεις. Έτσι, αποχωρώντας ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, ο διεθνής Γερμανός αμυντικός αλλάζει στρατόπεδα «αιωνίων» στη Bundesliga.

Οι επιλογές που είχε μπροστά του ο 26χρονος αμυντικός ήταν αρκετές. Πέρα από τη Ντόρτμουντ, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα και Νιουκάστλ ήθελαν να κάνουν δικό τους τον Γερμανό στόπερ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ζίλε, Βόλκερ Στρουτ, οι Βεστφαλοί από τη στιγμή που επικοινώνησαν μαζί του, ήταν η πρώτη επιλογή για αυτόν.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο της Μπάγερν, Κρίστιαν Φαλκ, ο Στρουτ ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής. «Επιλέγοντας τη Ντόρτμουντ, ο Ζίλε χρειάστηκε να αρνηθεί κάποιες άλλες προσφορές. Κάποιες από αυτές θα του απέφεραν περισσότερα χρήματα». Συμπληρώνοντας, ο Γερμανός μάνατζερ τόνισε πως από τη στιγμή που οι Βεστφαλοί επικοινώνησαν μαζί του, η απόφαση είχε παρθεί. «Ο Νίκλας αποφάσισε πολύ γρήγορα μετά την πρώτη επαφή που είχαμε από τη Ντόρτμουντ. Έμεινα εντυπωσιασμένος από το πόσο πεπεισμένος ήταν για την απόφαση του».

Σημειώνεται πως οι απολαβές του Γερμανού θα βρίσκονται κοντά στα δέκα εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version