ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ανέστησε μέχρι και την Μπέρνλι η Γιουνάιτεντ (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε... αποσύνθεση! Η ομάδα του Ράνγκνικ κατάφερε - περί κατορθώματος είναι - να κολλήσει στο 1-1 με την ουραγό της Premier League Μπέρνλι.

Ανέστησε μέχρι και την Μπέρνλι η Γιουνάιτεντ (vid)

Παιχνίδι δύο διαφορετικών ημιχρόνων στο Τερφ Μουρ. Από τη μία τα πρώτα 45 ανήκαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρήκε δίχτυα με τον Πογκμπά. Η επανάληψη όμως είχε την υπογραφή της Μπέρνλι και του Βέκχορστ που έκανε άνω κάτω τους «Κόκκινους Διαβόλους». 1-1 και απογοήτευση στις τάξεις της Γιουνάιτεντ με την ομάδα του Ράνγκνικ να χάνει βαθμούς από την ουραγό της Premier League για την 24η αγωνιστική.

Το ματς

Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε πως η Γιουνάιτεντ είχε διάθεση να επιβληθεί της αντιπάλου της. Καβάνι, Ράσφορντ και Σάντσο αποτέλεσαν την τριάδα στην επίθεση των φιλοξενούμενων. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πίεσαν πολύ την αντίπαλη άμυνα και επισκέφτηκαν πολλάκις την εστία του Πόουπ. Στο 19′ ήταν η ώρα που Πολ Πογκμπά να σουτάρει και να βρει τα δίχτυα της Μπέρνλι. Ο Γάλλος πήρε την κάθετη πάσα του Σο και με σουτ στην κίνηση… κατεδάφισε το τέρμα κάνοντας το 1-0. Λίγο νωρίτερα η Γιουνάιτεντ σκόραρε με τον Βαράν όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου μόνο μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όσες ευκαιρίες και αν δημιούργησαν όμως οι παίκτες του Ράνγκνικ δεν ήταν ικανές για να φέρουν το δεύτερο γκολ. Μοιραία η ανάπαυλα του ημιχρόνου τους βρήκε μπροστά στο σκορ με το ισχνό 1-0.

Πλήρωσε πάλι τα αμυντικά κενά της η Γιουνάιτεντ

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα πήραν εντελώς διαφορετική τροπή. Στο 48′ ο Ροντρίγκεζ έφερε το παιχνίδι στα ίσια κερδίζοντας από κοντά τον Ντε Χέα. Η φάση ξεκίνησε από τα πόδια του εκπληκτικού Βέκχορστ. Ο Ολλανδός φορ απέφυγε με εντυπωσιακό τρόπο Μαγκουάιρ και ΜακΤόμινει και έδωσε ασίστ στον Ροντρίγκεζ. Το 1-1 έφερε κατήφεια στις τάξεις των φιλοξενούμενων και νεύρα. Κακές μεταβιβάσεις και λάθη από πλευράς Γιουνάιτεντ βοήθησαν τους γηπεδούχους να πιέσουν ακόμη περισσότερο. Η ομάδα του Ντις προσπάθησε να βρει ακόμη ένα γκολ όμως οι ευκαιρίες τους έμειναν ημιτελείς.

Στον αντίποδα όσο περνούσε η ώρα οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έδειχναν να ισορροπούν αλλά να μην μπορούν να βρουν τη μεγάλη φάση. Ακόμη και η είσοδος του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν ικανή να αλλάξει την κατάσταση. Έτσι το τελικό σφύριγμα στο Τερφ Μουρ βρήκε τη Γιουνάιτεντ να φεύγει με κατεβασμένο… κεφάλι από την έδρα της ουραγού της Premier League. 1-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ