ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί ήδη καταστρώνει πλάνα για… του χρόνου!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη αρχίσει το χτίσιμο της και για τη νέα σεζόν, έχοντας ως πρώτους στο στόχαστρο τους Λούκας Πακετά και Πολ Πογκμπά.

Η Παρί ήδη καταστρώνει πλάνα για… του χρόνου!

Το καλοκαίρι που πέρασε ανήκε ολοκληρωτικά στην Παρί Σεν Ζερμέν, τουλάχιστον σε μεταγραφικό επίπεδο. Κι αυτό γιατί η γαλλική ομάδα ουσιαστικά πέτυχε κάθε στόχο που έθεσε στο «παζάρι». Αρχικά, μπόρεσε να δημιουργήσει μια… Dream Team, έστω και στα χαρτιά. Κι αυτό γιατί απέκτησε τους Ντοναρούμα, Ράμος, Βαϊνάλντουμ, ενώ χρειάστηκε να πληρώσει μόνο τη μεταγραφή του Χακίμι από την Ίντερ. Ωστόσο, οι δύο μεγαλύτερες κινήσεις ήρθαν λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου. Από τη μια η απόκτηση του Λιονέλ Μέσι ως ελεύθερου κι από την άλλη η παραμονή του Κίλιαν Μπαπέ έκαναν πανίσχυρη την γαλλική ομάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, μέσα στο γήπεδο η Παρί δεν έχει καταφέρει να δείξει όλη της δυνάμη, τουλάχιστον όχι σε σταθερά διαστήματα. Είναι μεν πρώτη στη Ligue 1, αλλά την ίδια στιγμή αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γαλλίας κι έχασε και το Σούπερ Καπ στην αρχή της σεζόν. Αν μη τι άλλο οι Παριζιάνοι βλέπουν ότι το ρόστερ τους έχει κενά και τους περιμένει ένα ακόμα πιο επεισοδιακό καλοκαίρι. Έτσι, σύμφωνα με την «Equipe», έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα μεταγραφικά πλάνα τους. Μάλιστα, φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» ως στόχους τον Λούκας Πακετά και τον Πολ Πογκμπά.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Θέλει να κλείσει τις δύο μεταγραφές, αλλά πρέπει να «θυσιάσει» τον Ντι Μαρία η Παρί

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Λυών είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του αθλητικού διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο. Άλλωστε, αυτός είχε πείσει την Μίλαν να τον φέρει στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2019. Ήδη κάνει μια πολύ καλή σεζόν με τους «λυονέ», μετρώντας 8 γκολ και 4 ασίστ σε 26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Βέβαια, πριν από ένα μικρό χρονικό διάστημα ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Ζαν-Μισέλ Ολάς τον είχε κοστολογήσει με 80 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο. η αποχώρηση του Ζουνίνιο από την θέση του αθλητικού διευθυντή, αλλά και το γεγονός πως ο ίδιος παίκτης δεν είναι χαρούμενος στην ομάδα μπορεί να δώσει ένα «πάτημα» στην Παρί.

Η περίπτωση του Πογκμπά από την άλλη είναι αρκετά πιο απλή. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο του Γάλλου άσου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Οπότε ο ίδιος ήδη από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και να μεταγραφεί εκεί ως ελεύθερος. Έτσι, το μόνο που έχει να κάνει η Παρί είναι απλά να έρθει σε συμφωνία μαζί του. Βέβαια, οι Παριζιάνοι θα κληθούν να ξεφορτωθούν και κάποια από τα «βαριά» τους συμβόλαια. Όπως τονίζει το δημοσίευμα αυτός που ίσως «θυσιαστεί» είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι. Ο ίδιος από τη μεριά του θέλει να παραμείνει μια ακόμα σεζόν, ενώ ήδη κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Η πιθανή έλευση του Πακετά, όμως, αναμένεται να τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ