ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάνατζερ Γκράφενμπερχ: «Θα του άρεσε να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά…»
Champions League: Η OPTA δίνει τα νούμερα για την κατάκτηση και το φαβορί τους αφήνει… παγωτό! (pic)
Ο Καλαφιόρι δεν έπαιζε με την Άρσεναλ, αλλά με την… Ντούα Λίπα! (pic)
Ο Λιονέλ Μέσι έχει πάει σε… άλλο επίπεδο τα πέναλτι: Ακόμα μία «αλητεία» του Αργεντινού! (vid)
Μπαρτσελόνα: Ο Ραφίνια έχει κάνει «πελάτες» μερικές από τις πιο μεγάλες ομάδες της Ευρώπης!
Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Άστον Βίλα: 3-1 (Highlights)
Μπαρτσελόνα εναντίον Ντόρτμουντ: 4-0 (Highlights)
Η Παρί έκανε… πλάκα στην Άστον Βίλα, αλλά, ακόμα δεν γελάει! (vids)
Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ: Playstation, Jogo Bonito και «μπλαουγκράνα» πάρτι (vid)
Μυθικά πράγματα από τον Γιαμάλ – Το έσταξε ξανά ο Λεβαντόφσκι (vid)
Γι’ αυτό σε λένε «Κβαραντόνα»: Μαγικό γκολ από τον Κβαρατσκέλια! (vid)
Διαολεμένη Μπαρτσελόνα: Κρύφτηκε η μπάλα, γκολάρα ο Λεβαντόφσκι (vid)
Ο Γιαμάλ μοίρασε… σακούλες με ντρίμπλα Ροναλντίνιο (vid)
Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Άστον Βίλα: Ο Ντουέ άλλαξε τα… φώτα στους Άγγλους με τη ΣΟΥΤΑΡΑ του! (vids)
Μπαρτσελόνα εναντίον Ντόρτμουντ: Οι Καταλανοί μπήκαν με άγριες διαθέσεις! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Αλλάζει σελίδα με νέα «χρυσή» χορηγία η Μπαρτσελόνα!

Νέα συμφωνία της Μπαρτσελόνα για τη βασική χορηγία της φανέλας της, αλλά και του ιστορικού «Καμπ Νου»!

Αλλάζει σελίδα με νέα «χρυσή» χορηγία η Μπαρτσελόνα!

Πολυετή χορηγία για τα επόμενα χρόνια έκλεισε με τη Spotify η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έδωσαν τα χέρια με την εταιρία streaming μουσικής, για τη βασική χορηγία της φανέλας της, αλλά και για την ονομασία του νέου «Καμπ Νου». Συμφωνάι αρκετά χαμηλότερη από την τωρινή των Ισπανών! Μπαρτσελόνα

Στην ανάγκη των χρημάτων η Μπαρτσελόνα δίνει εμπορικό όνομα στο «Καμπ Νου»

Αρκετά μικρές πιθανότητες συγκέντρωνε η ανανέωση της Μπαρτσελόνα με τον ιαπωνικό κολοσσό, Rakuten, για νέα συνεργασία. Η ασιατική εταιρία η οποία είχε υπογράψει τη μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία στο ποδόσφαιρο με τους «μπλαουγκράνα» το 2016, δεν είχε καμία διάθεση να ανανεώσει με τον ισπανικό σύλλογο. Η άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας της Βαρκελώνης, ήταν σίγουρα ένας λόγος που επηρέασε τις σχέσεις των δύο.

Για αυτό το λόγο και η ισπανική ομάδα βγήκε στην αναζήτηση νέου σπόνσορα. Κάτι που όπως φαίνεται βρήκε, με την εταιρία Spotify. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ισπανία, ο αμερικανικός κολοσσός της μουσικής έχει δώσει τα χέρια με τους «μπλαουγκράνα» έναντι 280 εκατομμυρίων ευρώ. Πλέον, η βασική χορηγία στη φανέλα αλλάζει, ενώ και το «Καμπ νου» θα έχει πλέον και εμπορικό όνομα. Η διάρκεια της συμφωνίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, με τη σεζόν 2022-23 να είναι η εναρκτήρια των δύο πλευρών. Μια σημαντικότατη ένεση ρευστότητας στη η Μπαρτσελόνα, για να συνεχίσει την ενίσχυσή της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ