ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο τραυματίας Μπενζεμά έχει… αγχώσει τη Ρεάλ ενόψει Παρί!

Ο Καρίμ Μπενζεμά συνεχίζει να μην προπονείται κανονικά και ήδη στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αρχίσει να... αγχώνονται ενόψει του πρώτου ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο τραυματίας Μπενζεμά έχει… αγχώσει τη Ρεάλ ενόψει Παρί!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Καρίμ Μπενζεμά είναι σαφέστατα ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο. Κι αυτό είναι κάτι που δύσκολα μπορεί πλέον να αμφισβητήσει κάποιος. Άλλωστε, ο Γάλλος φορ συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά στο υψηλότερο επίπεδο για περισσότερο από μια δεκαετία. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στις επιτυχίες. Μάλιστα, μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της, «εκτοξεύοντας» τα νούμερα του. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, πως πριν από περίπου ένα μήνα έγινε ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που φτάνει τα 300 τέρματα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως είναι λογικό ο ρόλος του Μπενζεμά στο παιχνίδι της Ρεάλ είναι κάτι παραπάνω από καθοριστικός. Το λένε και οι αριθμοί του, αφού φέτος ήδη μετράει 24 γκολ και 9 ασίστ σε 28 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, οδηγώντας τη «βασίλισσα» στην κατάκτηση του Ισπανικού Σούπερ Καπ, αλλά και στην κορυφή της La Liga ως τώρα. Ωστόσο, ο τραυματισμός του κόντρα στην Έλτσε στις 23 Ιανουαρίου τον έθεσε εκτός «μάχης» και ήδη στις τάξεις της «βασίλισσας», σύμφωνα με την «Marca», έχουν αρχίσει να… αγχώνονται για το αν θα προλάβει το πρώτο μεγάλο «ραντεβού» με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των «16» του Champions League την ερχόμενη Τρίτη (15/2) στο Παρίσι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπενζεμά

Κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει την Παρί ο Μπενζεμά

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, εδώ και κάποιες ημέρες ο Μπενζεμά έχει αρχίσει να προπονείται ξανά. Ωστόσο, ο Γάλλος φορ δεν έχει ακόμη προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, παρά μόνο ατομικά. Το αρχικό πλάνο ήταν να έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει αυτό και να πάρει και λίγο χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Βιγιαρεάλ το Σάββατο (12/2). Αυτό, όμως, θεωρείται πλέον ένα απίθανο ενδεχόμενο. Κάτι που έχει θορυβήσει τους ανθρώπους της Ρεάλ περισσότερο για το ματς με την Παρί που πλησιάζει.

Φυσικά, δεν θεωρείται απίθανο ο Μπενζεμά να προλάβει το παιχνίδι με τους Παριζιάνους. Ωστόσο, το ισπανικό Μέσο τονίζει πως και να αγωνιστεί δεν θα είναι στο 100% της αγωνιστικής του ετοιμότητας. Κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα μπορέσει να βγάλει ολόκληρο το 90λεπτο, αν φυσικά αγωνιστεί ως βασικός. Παράλληλα, αν ο Γάλλος άσος πιεστεί κι επιστρέψει βιαστικά μπορεί να ρισκάρει μια υποτροπή του τραυματισμού του. Κάτι που στις τάξεις της ισπανικής ομάδας δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται. Αν μη τι άλλο, η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη για τον 34χρονο φορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ