ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Blog Μίλαν: Δείχνει ότι είναι ικανή για τα πάντα!

Με τον Ολιβιέ Ζιρού σε δαιμονιώδη φόρμα, η Μίλαν έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται μεγάλα πράγματα φέτος, αρκεί να έχει και συμπαραστάτες.

Blog Μίλαν: Δείχνει ότι είναι ικανή για τα πάντα!

Η Μίλαν το τελευταίο διάστημα είναι ονειρική. Δεν υπάρχει αμφιβολία επ’ αυτού. Από τα τέλη Γενάρη μέχρι σήμερα δείχνει άκρως βελτιωμένη. Αυτό φαίνεται τόσο στην εικόνα της σε συνδυασμό με τα αποτελέσματά της, όσο και στο γενικότερο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Ωστόσο, αξίζει μια ιδιαίτερη αναφορά στον άνθρωπο που έχει συμβάλλει στη μεταμόρφωση της Μίλαν. Που δεν είναι άλλος από τον Ολιβιέ Ζιρού.

Η ποιότητα του έμπειρου Γάλλου επιθετικού ξεχειλίζει στο χορτάρι. Έχει δείξει πως ταίριαξε για τα καλά σε όλο το εγχείρημα που έχει να κάνει με τη Μίλαν αυτή τη σεζόν. Βέβαια να αναφέρουμε ότι δεν είχε ούτε ο Ζιρού ούτε εν γένει η Μίλαν τη σταθερότητα που χρειάστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Μην ξεχνάμε και πως τερμάτισε στην 4η θέση στο Champions League, σε έναν αν μη τι άλλο δύσκολο όμιλο, με Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο. Δεν αποκλείστηκε με κάτω τα χέρια πάντως. Με τον Ζιρού συγκεκριμένα να μην σκοράρει στα πέντε ματς που αγωνίστηκε.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ζει και αναπνέει για προκλήσεις η Μίλαν

Στο πρωτάθλημα, η Μίλαν έχασε έδαφος με ορισμένες γκέλες εκτός προγράμματος. Όπως ήταν η πρόσφατη ήττα με 2-1 από τη Σπέτσια μέσα στο «Σαν Σίρο». Ωστόσο, το μέταλλο της μεγάλης ομάδας που αναμφίβολα διαθέτει, την κάνει να ονειρεύεται. Το τεράστιο διπλό επί της Ίντερ στο Derby Della Madonnina (2-1) φανέρωσε πολλά. Αρχικά ότι δεν έχει διάθεση να παραιτηθεί από το πρωτάθλημα. Έφτασε στο -1 από την πρωτοπόρο Ίντερ (οι «νερατζούρι» έχουν ματς λιγότερο) ούσα ισόβαθμη στους 52 βαθμούς με τη Νάπολι που επίσης έχει βλέψεις για τίτλο.

Με 14 αγωνιστικές να απομένουν στη Serie A όλα είναι πιθανά, σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα φέτος. Αν η Μίλαν εμφανίσει σταθερότητα και τις αρετές που χρειάζονται, δεν έχει να φοβάται κάτι. Ποιότητα έχει, παίκτες καλούς επίσης. Της έλειψε η συνοχή αρκετές φορές, ειδικά στην Ευρώπη. Όμως, ο Στέφανο Πιόλι και οι ποδοσφαιριστές του έχουν τα φόντα να κάνουν ακόμα και νταμπλ. Γιατί όχι; Άλλωστε, αρέσκεται στις προκλήσεις η ομάδα του Μιλάνου. Μίλαν

Να… εκμεταλλευτεί ότι δεν παίζει στην Ευρώπη

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί να της βγει σε καλό που δεν παίζει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση πια. Ενώ οι κύριοι αντίπαλοί της στην Ιταλία έχουν υποχρεώσεις. Η Ίντερ παίζει με τη Λίβερπουλ στους «16» του Champions League. Η Νάπολι αγωνίζεται με την Μπαρτσελόνα για το Europa League. Ενώ θα πρέπει να κοιτάξει και από κάτω της, μιας και υπάρχει η ανανεωμένη Γιουβέντους η οποία θα αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ στο Champions League.

Η Μίλαν από την πλευρά της δεν υποχρεούται να παίξει στην Ευρώπη και ως εκ τούτου θα είναι πιο ξεκούραστη. Πράγμα το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτεί αν επιθυμεί να κάνει την υπέρβαση σε αυτή τη σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ