ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Η Τότεναμ θέλει να φέρει το Super Bowl στην Ευρώπη! (pic)

Η διοίκηση της Τότεναμ εξετάζει το γεγονός να φέρει στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία το Super Bowl.

Η Τότεναμ θέλει να φέρει το Super Bowl στην Ευρώπη! (pic)

Η Τότεναμ διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα ποδοσφαιρικά γήπεδα στον κόσμο. Στο οποίο δυστυχώς για τους οπαδούς της δεν έχει γευτεί τη χαρά ενός τίτλου ακόμη. Για τη διοίκηση της ομάδας η κατασκευή του νέου γηπέδου ήταν ένα πολύ μεγάλο στοίχημα, το οποίο φάνηκε να κερδίζει μέχρι τη στιγμή που ήρθε ο covid.

Η απαγόρευση θεατών στην αρχή και εν γένει ο περιορισμός στα εισιτήρια έπαιξαν τον ρόλο τους. Όπως καταλαβαίνουμε, οι Λονδρέζοι περίμεναν να κάνουν απόσβεση, αλλά δεν πήγε πολύ καλά αυτό. Η Τότεναμ προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της σε όλους τους τομείς.

Στα πλαίσια αυτού του σκοπού, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κοιτάζει να φτάσει σε συμφωνία με τις ΗΠΑ για τη διοργάνωση του Super Bowl! Συγκεκριμένα από τα τέλη του 2018 η Τότεναμ φιλοξενεί τουλάχιστον έναν αγώνα του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Με τη συγκεκριμένη συμφωνία να είναι ιδιαίτερα επικερδής. Ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας Ντάνιελ Λίβι σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ετοιμάζεται για μία κίνηση που εμπεριέχει τεράστιο οικονομικό ρίσκο. Αλλά αν πετύχει μπορεί να αλλάξει το στάτους του συλλόγου.

Ειδικότερα, θέλει να φέρει στο Βόρειο Λονδίνο το περίφημο Super Bowl (ο τελικός του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου) κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Τότεναμ

Υπάρχουν εμπόδια για την Τότεναμ

Ο συγκεκριμένος αγώνας, όπου σχεδόν κάθε χρόνο καταρρίπτονται διάφορα ρεκόρ που έχουν να κάνουν με τα… χρήματα, δεν έχει διεξαχθεί ποτέ εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Και πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί οι πόλεις που θα τον φιλοξενήσουν μέχρι το 2025. Συνεπώς η Τότεναμ μπαίνει στην ουρά για τη διοργάνωση του 2026.

Ο Λίβι όμως είναι αποφασισμένος να φέρει το Super Bowl στο Λονδίνο. Έτσι, διαθέτει στην NFL και κατ’ επέκταση στις ομάδες το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου λιρών! Ποσό που ελπίζει ότι θα υπερκαλυφθεί από διάφορες χορηγίες, αρκεί να βρεθεί μια λύση για την ώρα διεξαγωγής του! Η διαφορά της ώρας με τις ΗΠΑ είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει καθώς η prime time zone στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι… ξημερώματα στην Ευρώπη.

Αντίδραση από τους οπαδούς

Αυτοί πάντως που δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, είναι οι οπαδοί της Τότεναμ οι οποίοι θα ήθελαν ένα μεγάλο μέρος από το συγκεκριμένο ποσό να πήγαινε στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τους και όχι για έναν αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ