ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η… χάρη που έχει ζητήσει η Ρεάλ από τον Χάαλαντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, που του έχει ζητήσει να... περιμένει ως το καλοκαίρι του 2023 αν θέλει να γίνει παίκτης της.

Η… χάρη που έχει ζητήσει η Ρεάλ από τον Χάαλαντ!

Σταθερά εδώ και σχεδόν τρία χρόνια ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι από τους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη. Κάτι, φυσικά, που αποδεικνύει συνεχώς με τα όσα πετυχαίνει με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Εξάλλου, μόλις την περσινή σεζόν πέτυχε 41 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ σε 41 παιχνίδια, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Βεστφαλών στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας και την είσοδο στην τετράδα της Bundesliga. Μάλιστα, ο Νορβηγός φορ συνεχίζει στον ίδιο εκπληκτικό ρυθμό και φέτος. Ήδη, άλλωστε, μετρούσε 23 γκολ κι έξι ασίστ σε 20 παιχνίδια, πριν από τον τραυματισμό του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Χάαλαντ χτύπησε πριν από μερικές εβδομάδες και μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του. Ταυτόχρονα, βέβαια, το μέλλον του για το ερχόμενο καλοκαίρι έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο. Κάτι λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως για τότε υπάρχει ρήτρα ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο, ούτως ώστε όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει. Γι’ αυτό και οι κορυφαίο σύλλογοι ανά τον πλανήτη. Μια από αυτές είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», που επικαλείται γερμανικό δημοσίευμα, ζήτησε από τον Νορβηγό φορ να μείνει για μια ακόμη χρονιά στην Ντόρτμουντ, αν θέλει να γίνει Μαδριλένος.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Χάαλαντ

Η επιλογή που δίνει η Ρεάλ στον Χάαλαντ και οι άλλοι «μνηστήρες»

Βλέπετε, όπως τονίζει το δημοσίευμα, προτεραιότητα της «βασίλισσας» για το καλοκαίρι είναι ο Κίλιαν Μπαπέ. Για την περίπτωση αυτή, εξάλλου, δουλεύει η Ρεάλ όλους αυτούς τους μήνες, έχοντας φτάσει πλέον αρκετά κοντά στην απόκτηση του Γάλλου άσου ως ελεύθερου. Την ίδια στιγμή, βέβαια, η ισπανική ομάδα θέλει να βάλει και τον Χάαλαντ στη «μηχανή» της. Δηλαδή να κάνει δικό της και το έτερο μεγάλο αστέρι του μέλλοντος.

Ωστόσο, δύσκολα θα έχει τα χρήματα που χρειάζονται για την αγορά του αυτό το καλοκαίρι, λόγω της συμφωνίας της με τον Μπαπέ. Γι’ αυτό και ζήτησε από τον Χάαλαντ να παραμείνει για μια ακόμη σεζόν στην Ντόρτμουντ. Ένα ενδεχόμενο που βολεύει και τη γερμανική ομάδα, που θα τον έχει στις τάξεις της ως το καλοκαίρι του 2023. Αυτό, βέβαια, εφόσον κι ο ίδιος ο Νορβηγός άσος είναι διατεθειμένος να περιμένει για να πάει στη Ρεάλ. Εξάλλου, ο ίδιος έχει ουκ ολίγες επιλογές, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα να φέρονται έτοιμες να «μονομαχήσουν» για εκείνον. Οπότε το «μπαλάκι» είναι ξεκάθαρα στην πλευρά του παίκτη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ