ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

«Ξηλώνει» τη μισή Ρόμα ο Μουρίνιο το καλοκαίρι!

Δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια στη Ρόμα ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ετοιμάζεται να αλλάξει τη μισή ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι

«Ξηλώνει» τη μισή Ρόμα ο Μουρίνιο το καλοκαίρι!

Άπαντες… αναλώσιμοι είναι οι παίκτες της Ρόμα για τον Ζοσέ Μουρίνιο. Μετά από μισό χρόνο στην ιταλική πρωτεύουσα και τους «τζιαλορόσι», ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει καταφέρει ακόμα να ισορροπήσει την κατάσταση της ομάδας του. Κάτι το οποίο τον έχει κάνει αν σκέφτεται σοβαρά το «ξήλωμα» πολλών παικτών που θεωρούνται βασικά «γρανάζια».

Jordan Veretout of AS Roma in action during the Serie A football match between AS Roma and Udinese calcio at Olimpico stadium in Rome Italy, September 23th, 2021. Photo Andrea Staccioli / Insidefoto andreaxstaccioli

«Ουδείς αναντικατάστατος» στη Ρόμα!

Αρκετά προβληματική εμφανίζεται η Ρόμα, ακόμα και στα μισά της σεζόν. Οι «τζιαλορόσι» πολύ δύσκολα θα διεκδικήσουν μια θέση στην τετράδα της βαθμολογίας, κατάσταση η οποία εκνευρίζει τον προπονητή, Ζοσέ Μουρίνιο. Γνωστός για την τάση του να… αλλάζει τους πάντες, ο «special one» ετοιμάζεται για ένα πολυάσχολο καλοκαίρι.

Αυτό γιατί σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο 59χρονος τεχνικός σκέφτεται την πώληση μέχρι και πέντε παικτών από την ομάδα του. Μερικά από αυτά μάλιστα είναι ανάμεσα στα «top» oνόματα του συλλόγου. Ο Ζορντάν Βερετού ήταν ένα από τα δυνατά χαρτιά των «ρωμαίων» στα χαφ, όμως η πτώση στη φόρμα του ήταν κατακόρυφη. Γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο για την καριέρα του στη Ρώμη.

Παράλληλα και ο Ρότζερ Ιμπάνιεζ θεωρείται από το ιταλικό Μέσο πως δεν έχει εγγυημένη θέση στην ομάδα για το μέλλον. Την ίδια ώρα, ο Ματέους Βίνια δεν έχει εντυπωσιάσει και μόλις επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο Λεονάρντο Σπινατσόλα, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα μείνει στον πάγκο. Μαζί με τις άλλες αποχωρήσει, σχεδόν δεδομένη πρέπει να θεωρείται αυτή του Χένριχ Μικιταριάν. Παρότι ο Αρμένιος βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων σε απόδοση παικτών, το συμβόλαιο του έχει αποφασιστεί πως δεν θα ανανεωθεί.

Τέλος, το χειρότερο σενάριο είναι η πώληση του Νικολό Ζανιόλο. Το μεγάλο ταλέντο των «τζιαλορόσι», δεν έχει συμφωνήσει ακόμα για νέο συμβόλαιο. Και δεδομένου πως ήδη έχει απασχολήσει μεγάλους συλλόγους, η αποχώρησή του από την «αιώνια πόλη» συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ