ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Κουτίνιο «πετάει» και η Μπαρτσελόνα… χαμογελάει! (vid)

Ο Φιλίπε Κουτίνιο έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό του στην Άστον Βίλα και στην Μπαρτσελόνα χαίρονται, βλέποντας τις πιθανότητες πώλησης του το καλοκαίρι να αυξάνονται.

Ο Κουτίνιο «πετάει» και η Μπαρτσελόνα… χαμογελάει! (vid)

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή που πήγε στην Μπαρτσελόνα η καριέρα του Φιλίπε Κουτίνιο πήρε την κατιούσα. Κι αυτό γιατί ο Βραζιλιάνος δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στον ρόλο για τον οποίο τον ήθελαν οι «μπλαουγκράνα». Ο ίδιος ήταν ηγέτης στη μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ κι αυτό ακριβώς ήθελε και η ισπανική ομάδα. Εξάλλου, αυτός ήταν ο βασικός λόγος που δαπάνησε περί τα 120 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, ο 29χρονος άσος δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της καριέρας του στους Καταλανούς να δικαιώσει τις προσδοκίες προς το πρόσωπο του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Κουτίνιο δεν έπεισε κανέναν από τους προπονητές που βρέθηκαν στην Μπαρτσελόνα από τον Ιανουάριο του 2018. Εσχάτως έλαβε κάποιες ευκαιρίες από τους Κούμαν και Τσάβι, αλλά δεν εντυπωσίασε. Έτσι, τον φετινό Ιανουάριο ο δανεισμός του στην Άστον Βίλα έμοιαζε με… βάλσαμο και για τις δύο πλευρές. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Βραζιλιάνος άσος χάρισε μέχρι και χρήματα για να αποχωρήσει. Ο 29χρονος επέστρεψε στην Premier League, όπου διέπρεψε με τη Λίβερπουλ, και δείχνει σαν να μην έλειψε μια μέρα. Οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές και σύμφωνα με την «Marca», οι Καταλανοί είναι οι πρώτοι που… χαίρονται με αυτό, βλέποντας τις πιθανότητες πώλησης του το καλοκαίρι να αυξάνονται.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κουτίνιο

Οι εμφανίσεις του Κουτίνιο αναμένεται να φέρουν κι άλλους «μνηστήρες» πέραν της Βίλα

Βλέπετε, ο Κουτίνιο έχει εξελιχθεί σε πολύτιμο παίκτη για τους «χωριάτες». Υπό τον πάλαι ποτέ συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, έχει βρει ηγετικό ρόλο και μετράει δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ στα πρώτα του τρία ματς με τη φανέλα τους. Όπως είναι λογικό στις τάξεις της Άστον Βίλα είναι ξετρελαμένοι μαζί του. Γι’ αυτό και ήδη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν αρχίσει να σκέφτονται σοβαρά την πληρωμή της ρήτρας των 40 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του για το καλοκαίρι.

Μια εξέλιξη που χαροποιεί όσο λίγες την Μπαρτσελόνα, ειδικά εν μέσω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Για τους «μπλαουγκράνα», εξάλλου, ακόμα κι αν δεν τον αγοράσει η Βίλα, οι εμφανίσεις του Κουτίνιο θα φέρουν άλλους «μνηστήρες». Κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες πώλησης του αυξάνονται σταθερά. Άλλωστε, ο στόχος των Καταλανών είναι να… ξεφορτωθούν το τεράστιο συμβόλαιο του, αλλά και να βάλουν κάποια χρήματα γρήγορα στα ταμεία τους για να ενισχυθούν το καλοκαίρι. Κι όσο ο Βραζιλιάνος συνεχίζει να παίζει έτσι, τόσο θα χαίρεται η Μπαρτσελόνα.

Δείτε εδώ τα όργια του Κουτίνιο στο τελευταίο ματς της Βίλα:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ